Disneyland Parijs nieuws/Parks & Resorts

Disneyland Parijs blijft gesloten tot en met dinsdag 17 november 2015

Vanwege de terreuraanslagen in Parijs op 13 november jl. zijn er 3 dagen van nationale rouw in Frankrijk aangekondigd. Hierom zal ook Disneyland Parijs haar deuren gesloten houden gedurende deze 3 dagen, en wel op zondag 15 november, maandag 16 november en dinsdag 17 november 2015.

Disneyland Parijs gesloten nov 2015 aankondiging

Castmembers van Disneyland Parijs zijn opgeroepen om morgen gewoon te komen werken. Vandaag al werden castmembers ingezet om gasten in de hotels en in Disney Village te ondersteunen en entertainen, daar de pretparken zelf ook vandaag al dicht waren. De hotels en Disney Village zijn echter niet toegankelijk voor ‘dagjes gasten’.

Gasten die op een van de sluitingsdagen arriveren of nu al in een van de hotels verblijven, kunnen daar gewoon terecht. Disney Village is waarschijnlijk ook open voor de hotelgasten, zoals ook vandaag. Er is echter geen verdere informatie vrijgegeven over hoe te handelen.

Naar alle waarschijnlijkheid kunnen gasten die een aankomstdatum hebben tijdens een van deze sluitingsdata hun verblijf kosteloos verzetten. Disneyland Parijs heeft een speciaal telefoonnummer opgezet voor alle vragen: 0800-025362 (landcode Frankrijk +33).

Disneyland Parijs gesloten Pray for Paris

Bron: Disneyland Parijs

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s