Disneyland Parijs nieuws/Parks & Resorts

Vanaf 18 november is Disneyland Parijs weer gewoon open

Disneyland Parijs opent haar deuren op woensdag 18 november 2015 weer zoals vanouds. De opening is op de gewone tijd, namelijk 10.00 uur. Dit is zojuist via de officiële website van Disneyland Parijs bekend gemaakt.

Disneyland Parijs 18-11-15 weer open

Het ziet ernaar uit dat Disneyland Parijs volgens normale programmering open zal zijn voor alle gasten en dat er verder geen veranderingen zijn ten opzichte van de normale situatie.

Disneyland Parijs heeft een speciaal telefoonnummer opgezet voor alle vragen: 0800-025362 (landcode Frankrijk +33). Dit nummer blijft voorlopig bereikbaar. Tot en met vandaag konden gasten hun verblijf geboekt in de periode nu tot maart 2016 kosteloos annuleren of verzetten. Waarschijnlijk is dit vanaf morgen niet meer zo, maar dat is voor alsnog niet bekend.

Sinds zaterdag 14 november jl. had Disneyland Parijs haar deuren gesloten vanwege de aanslagen in Parijs. De dagen van nationale rouw in Frankrijk, die plaatsvonden op zondag 15, maandag 16 en dinsdag 17 november, maakten dat Disneyland haar deuren sloot. De hotels waren enkel toegankelijk voor gasten die daadwerkelijk een reservering hadden, alsook Disney Village.

Disneyland Paris logo

Bron: Disneyland Parijs

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s