Games en apps/Overig Disney nieuws

Play Set Star Wars: The Force Awakens voor Disney Infinity 3.0 nu verkrijgbaar

Disney Interactive en Lucasfilm hebben vandaag de derde Play Set voor Disney Infinity 3.0 gelanceerd, namelijk Star Wars™: The Force Awakens™. Fans kunnen nu spelen met de figurines Finn, Rey, Kylo Ren en Poe Dameron.

De Play Set bevat de figurines Finn – een soldaat op zoek naar avontuur en gevaar – en Rey, een echte survivor die zeer vindingrijk en bekwaam is. Ook de losse figurines zijn vanaf nu verkrijgbaar, namelijk Poe Dameron en Kylo Ren. Poe Dameron is een uitstekende piloot die zijn deskundige vliegvaardigheden gebruikt om het universum af te reizen. Kylo Ren is een handlanger van The First Order die het universum met slinkse handelingen terroriseert.

‘Miljoenen fans krijgen vanaf vandaag een kijkje in de keuken van de nieuwe generatie van Star Wars storytelling. Disney Infinity 3.0 is het enige spel waar fans iconische momenten uit de film Star Wars™: The Force Awakens kunnen ervaren en spelen.’ aldus John Blackburn, SVP en General Manager van Disney Infinity. ‘The Force Awakens Play Set maakt de Disney Infinity 3.0 Star Wars-ervaring compleet.’

Naast de personages afkomstig uit de nieuwste Play Set, kunnen fans ook met de andere Star Wars figurines uit de Play Sets Star Wars™: Twilight of the Republic en Star Wars™: Rise Against the Empire spelen. Ook de Star Wars Rebels™ figurines zijn hiervoor geschikt.

Alle figurines en Power Discs uit Disney Infinity 1.0 en 2.0 werken in de Toy Box modus van Disney Infinity 3.0.

Over Disney Infinity Disney Infinity is een interactief gaming platform waar spelers ongekende vrijheid en eindeloze mogelijkheden hebben om verhalen te verzinnen en te spelen met in de hoofdrol de geliefde personages uit de vele werelden van Disney. Voortbouwend op het succes van Disney Infinity 1.0 en 2.0 heeft Disney Interactive het nieuwste hoofdstuk van de succesvolle hybride speelgoed/videogame aangekondigd: Disney Infinity 3.0. Ook in de geheel nieuwe game gebruiken spelers fysieke interactieve figurines om de originele verhaallijnen (Play Sets) in de virtuele werelden van populaire Star Wars franchises te activeren en nieuwe avonturen met Marvel, Disney en Disney•Pixar personages in de Toy Box-modus te creëren. De PEGI leeftijdskeuring van Disney Infinity 3.0 is 7 jaar.

Disney Interactive Disney Interactive, een van ’s werelds grootste ontwikkelaars op het gebied van hoogwaardige interactieve entertainment op alle platformen, is onderdeel van The Walt Disney Company en verantwoordelijk voor de globale ontwikkeling en distributie van interactieve entertainment, multi-platform videogames en familie-gerichte content op alle bestaande en opkomende digitale media platformen. Disney Interactive produceert en distribueert een breed portfolio aan content van Disney Interactive games en Disney Interactive Media. De producten en content die door Disney Interactive worden uitgebracht en uitgevoerd bevatten blockbuster mobiele, sociale en console games, online virtuele werelden, de #1 entertainment omgeving voor kinderen en de #1 portfolio op het web voor families en ouders. Disney Interactive is het interactieve entertainment onderdeel van The Walt Disney Company (NYSE: DIS).

Over Lucasfilm Ltd. Lucasfilm Ltd., een volledige dochteronderneming van The Walt Disney Company, is een wereldwijde leider in de productie van film, televisie en digitale entertainment. Activiteiten van het bedrijf zijn naast film -en televisieproductie onder andere visual effects en audio post-productie, cutting-edge digitale animatie, interactieve entertainment software en het beheer van de wereldwijde merchandising activiteiten voor haar entertainment eigendommen, waaronder de legendarische STAR WARS en INDIANA JONES franchises. Lucasfilm Ltd. heeft haar hoofdkantoor in het noorden van Californië.

Lucasfilm, het Lucasfilm logo, STAR WARS en bijbehorende eigendommen zijn handelsmerken en/of auteursrechten, in de Verenigde Staten en andere landen, van Lucasfilm Ltd. en/of haar dochterondernemingen. TM & © 2015 Lucasfilm Ltd. Alle rechten voorbehouden. Alle andere handelsmerken en handelsnamen zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.

Meer informatie over Disney Infinity is te vinden op de officiële website van Disney of via het YouTube-kanaal.

©Disney. STAR WARS © & ™ Lucasfilm Ltd. All rights reserved.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s