Disney entertainment/Disney On Ice

Disney On Ice presents Silver Anniversary Celebration! Tripreport 23 december 2015

Op woensdag 23 december 2015 was mijn jaarlijkse uitje weer een feit; ik ging naar de nieuwe show Disney On Ice presents Silver Anniversary Celebration! De show startte om 19.00 uur en al om 18.00 uur konden we de zaal betreden. Daar stonden zoals elk jaar leuke kraampjes met Disney souvenirs en de nodige stands met eten (snoep, popcorn, poffertjes, vanalles!).

Deze keer bestaat de show uit vier verhalen. Mickey, Minnie, Donald, Katrien en Goofy begeleiden de verhalen van de show. De opening startte met de bekende melodiën uit “it’s a small world”, de populaire attractie uit de Disney parken.

Het eerste verhaal waar we van konden genieten was De Leeuwenkoning.

Na De Leeuwenkoning werd een leuke preformance gegeven door Peter Pan en zijn kameraden.

Hierna was het een kwartier pauze en was er gelegenheid voor een sanitaire stop, souvenir inkopen en/of het scoren van iets lekkers. Al snel zaten we weer klaar voor de tweede helft, die begon met de magische wereld van De Kleine Zeemeermin.

Het klapstuk van de show moest nog komen: Frozen! Het publiek reageerde dolenthousiast bij het zien van Anna, Elsa, Kristof en Olaf en er werd volop meegezongen met de bekende liedjes.

De vrolijke finale op het einde bracht alle Disney vriendjes samen op het ijs voor een spettend eindstuk.

Na de show liep iedereen richting de uitgang en was de avond weer voorbij. Wat was het weer leuk! Mijn persoonlijke favoriete gedeelte was dat van De Kleine Zeemeermin. Zoveel dansende schaatsers en vrolijke muziek; wat een feest!

Disney On Ice presents Silver Anniversary Celebration is nu nog te zien en er zijn nog kaarten te koop! Van 23 tot en met 26 december 2015 is de show te zien in de Jaarbeurs Utrecht en van 28 tot en met 30 december in de RAI Amsterdam. Tickets zijn al te koop vanaf €25 per persoon via http://www.disneyonice.com/nl/nl-nl/silver-anniversary-celebration. Je zult een fantastische show beleven!

©Disney, ©Feld Entertainment

©Disney, ©Feld Entertainment

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s