Disneyland Parijs nieuws/Parks & Resorts

Peter Pan stopt met vliegen: opknapbeurt voor populaire Disneyland Parijs attractie

Wie nog een keer mee wil vliegen met Peter Pan, moet er snel bij zijn. Over een paar dagen gaat Peter Pan’s Flight in Disneyland Paris dicht voor een onderhoudsbeurt van zes maanden. De attractie is van aanstaande maandag tot begin juli gesloten.


Volgens geruchten wordt het volledige transportsysteem vernieuwd, zodat een ritje straks soepeler aanvoelt. In de wandelgangen spreekt men verder over de toevoeging van speciale effecten. Fans speculeren over hypermoderne nieuwe animatronics en interactieve elementen in de wachtrij, zoals in het Amerikaanse Walt Disney World.

Peter Pan’s Flight is een van de populairste attracties in Disneyland. Vaak bedraagt de wachttijd meer dan een uur. De opknapbeurt is onderdeel van een lange reeks renovaties in het Franse pretparkresort. Komende zomer blijven veel topattracties dicht.

Zo zijn onder andere Big Thunder Mountain, Rock ‘n’ Roller Coaster, Star Tours en de Studio Tram Tour maandenlang niet toegankelijk. Hetzelfde geldt voor twee treinstations, een rondvaartboot, de boomhut van de familie Robinson en het themadeel Adventure Island. Begin 2017 komen Space Mountain en Pirates of the Caribbean aan de beurt.

Overigens verdwijnt Peter Pan niet helemaal uit Disneyland Paris. De kinderheld is de komende maanden in levenden lijve te ontmoeten in themagebied Adventureland.

 

Bron: Looopings

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s