Disneyland Parijs nieuws/Parks & Resorts

Swing into Spring 2016 in Disneyland Parijs

Van 5 maart tot en met 29 mei 2016 kunnen gasten genieten van Swing into Spring in Disneyland Paris. De lente begint vroeg en het is daarom niet nodig om te wachten op de officiële start van de lente! Geniet van levendige kleuren en vreugde tijdens Goofy’s Garden Party of bekijk de mooie landschappen in Disneyland Park. Flower power krijgt een nieuwe betekenis deze lente in Disneyland Paris.

Disneyland Paris - Swing into Spring

Decoratie
Het Disneyland Park wordt speciaal versierd met bloemen, muzieknoten en banners. Op Town Square en Central Plaza zijn daarnaast prachtige bloemencreaties te zien van Mary Poppins, Bambi, The Aristocats, The Lion King, 101 Dalmatians en Tinker Bell. Nieuw dit jaar zijn de speciale paaseieren gebaseerd op bekende Disney figuren in alle landen van het park.

Op bepaalde tijden zorgt de Jolly Holliday Band voor live muziek en dansen de fonteinen bij het kasteel spontaan op bekende Disney muziek. Ontmoet je favoriete Disney figuren, zoals Minnie, Marie, Donald, Goofy, Thumper (Stampertje), Miss Bunny, Rapunzel en Merida in hun prachtige voorjaarsoutfits.

Shows & Parades
Tijdens Goofy’s Garden Party zorgen tientallen dansers, rijdende bloemencreaties, opgepimte wagens en natuurlijk de Disney figuren voor een vrolijke happening op Central Plaza. Op de aanstekelijke klanken van ‘Spring Fever’ trekt een bonte stoet voorbij waarbij het hele plein als podium wordt gebruikt. Tijdens de show stop wordt er volop gedanst en komen de Disney figuren naar je toe.

Op de Royal Castle Stage in Fantasyland zorgen Mary Poppins, Bert, de pinguïns en diverse dansers tijdens Welcome to Spring voor een energieke sfeer in een vrolijke show vol bekende muziek uit Mary Poppins. Zingen jullie mee?

De Disney konijnen maken er een eigen feestje van tijdens Minnie’s Little Spring Train. De trein met de figuren maakt dagelijks een rondje door Main Street, U.S.A. en is voor de gelegenheid gedecoreerd met eieren, konijnen en bonte kleuren in de stijl van de Cheshire Cat uit Alice in Wonderland.

Nieuw dit jaar is de toevoeging van Nemo en Dory uit Finding Nemo en de Bunny Boys & Bunny Girls. Minnie en haar vriendjes, zoals Thumper (Stampertje), Miss Bunny, The White Rabbit en March Hare uit Alice in Wonderland en Rabbit uit Winnie the Pooh zijn allemaal aanwezig om vrolijk mee te springen op de muziek. Toulouse en Berlioz uit The Aristocats doen ook vrolijk mee, terwijl hun zus Marie haar fans ontmoet.

Disney Dreams!
Als de avond valt, wordt de dag magisch afgesloten tijdens de Disney Dreams! avondshow. Deze show bij het kasteel is iedere dag te zien en heeft het allemaal: muziek, projecties, fonteinen, speciale effecten, vuur, lasers en vuurwerk. Dreams is de ideale afsluiter van een magische dag in het Disneyland Park en mag je absoluut niet missen.

 

Bron: Disneyland Parijs, Discover The Magic

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s