Disneyland Parijs nieuws/Parks & Resorts

Restaurant Vapiano komt naar Disneyland Parijs

Vapiano zet zijn expansie voort in Frankrijk met de opening van een restaurant in het hart van Disneyland Parijs, de nummer één toeristische bestemming in Europa.
Het restaurant van meer dan 1000 vierkante meter zal worden geopend in de zomer van 2016 in Disney Village, net buiten de themaparken.

Salvatore Perri, aandeelhouder en leider van Vapiano Frankrijk vertelt: “We zijn erg trots op de erkenning die gegeven wordt aan ons jonge merk door het team van Euro Disney S.C.A. Gekozen worden door een dergelijke onderneming op zo’n iconische en krachtige plek als Disney Village is een prachtig bewijs van de originaliteit en de kwaliteit van ons merk.” Francis Borezée, ondervoorzitter Real Estate Development en Toerisme, verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Disney Village, bevestigt: “Onze bezoekers een divers aanbod van restaurants aanbieden is één van onze prioriteiten. Onze keuze voor het 14de restaurant in Disney Village viel dan ook op Vapiano. Dit merk biedt een unieke ervaring aan onze klanten door verse producten aan te bieden die ter plaatse bereid worden, voor het oog van de consument. We zijn verheugd om Vapiano als één van onze partners te mogen verwelkomen.” Salvatore Perri sluit af met goede vooruitzichten: “We streven ernaar om in Frankrijk elk jaar 5 à 6 restaurants te openen, op de meest aantrekkelijke plaatsen. De komende maanden zullen er nog meer mooie projecten bijkomen.”

Vapiano opent in 2002 een eerste restaurant in Hamburg volgens het ‘Fast Casual’ concept. Al snel laten ze Europa en de hele wereld kennismaken met hun concept van vers bereid voedsel. Tegenwoordig zijn er al 168 restaurants, waarvan 9 in Frankrijk. Ze zijn verdeeld over 5 continenten en 32 landen. Vapiano is aanwezig op de meest iconische plekken, zelfs op Ile de France. Er is zelfs een restaurant op la Défense sinds 2010 en Vapiano heeft in de hoofdstad zelfs een restaurant van 1.200 m² gelegen op 36 Rue Marbeuf in het 8e arrondissement. De Parijse vestiging zal al snel gezelschap krijgen van een tweede restaurant dat eind april zal worden ingehuldigd en meer dan 1300 m² zal innemen van Bercy Village. Vapiano is zelfs al bezig met de voorbereidingen van een derde iconische opening voor de zomer van 2016: die van zijn restaurant in het hart van Disney Village.

Vapiano creëert een totaalervaring rond de voorgestelde gerechten. De gerechten worden bereid voor de ogen van de klanten en zijn allemaal huisgemaakt: van pasta tot desserts. De smaken ontstaan door het gebruik van hoogwaardige producten die dagelijks geleverd worden. Vapiano is ook een puur en natuurlijk concept, een bar en lounge, een mediterrane en warme sfeer om samen met vrienden of familie aan grote eiken tafels te dineren en te discussiëren. De natuurlijke groene muur, aromatische tuinen en de eeuwenoude olijfboom vervolledigen het concept.

 

Bron: Disneyland Parijs, Café Mickey

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s