Parks & Resorts/Shanghai Disney Resort nieuws

Beelden van Shanghai Disney Resort in aanbouw

In Shanghai wordt as we speak de laatste hand gelegd aan een nieuw Disney-park. Inmiddels zijn er spectaculaire beelden opgedoken van het park in aanbouw. Shanghai Disneyland zal op 16 juni haar deuren openen en dat laat de Chinezen niet ongeroerd: tickets voor het pretpark zijn gisteren in grote aantallen verkocht.

Disneyland Shanghai is inmiddels het zesde park wereldwijd. De andere parken zijn Disneyland Resort (1955) in Californië, Walt Disney World Resort (1971) in Florida, Tokyo Disney Resort (1983) in Tokio, Disneyland Paris (1992) in Parijs en Hong Kong Disneyland Resort (2005) in Hong Kong.

Het park zal dezelfde look and feel krijgen als de andere Disneyparken, maar dan grootser én met meer attracties. Zo is het Disneykasteel in Shanghai het grootste Disneykasteel ooit en zal dit park het zonder de populaire achtbaan Space Mountain moeten stellen. In plaats daarvan komt een nieuwe indoor achtbaan: Tron Lightcycles Power Run. Lees meer over wat je kunt verwachten in Shanghai Disney Resort in dit artikel.

Op de foto’s is te zien dat het park écht vorm begint te krijgen. Het nieuwe resort is zo’n 14,25 km² groot en heeft een slordige €3,33 miljard gekost. Sinds 2011 wordt al aan het park gebouwd.

 

Bron: Metro Nieuws

Advertenties

One thought on “Beelden van Shanghai Disney Resort in aanbouw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s