Parks & Resorts/Walt Disney World nieuws

Meer details bekend over Toy Story Land in Disney’s Hollywood Studios

Disney’s Hollywood Studios in Walt Disney World krijgt er een nieuw themagedeelte bij: Toy Story Land. Dit gedeelte zal volledig in het teken staan van Woody, Buzz en hun kameraden. Waan je zo klein als een speelgoedfiguur in Andy’s achtertuin en geniet van twee nieuwe attracties die speciaal ontwikkeld worden voor Toy Story Land.

Slinky Dog Dash, de eerste nieuwe attractie, wordt een familie rollercoaster. De achtbaan is een ‘zelfgebouwde track’ door Andy die hij heeft gebouwd met zijn Mega Coaster Play Kit. Andy’s heeft een behoorlijk levendige fantasie, dus gasten kunnen een prachtig gethematiseerde baan verwachten. Laat jij Slinky zich oprekken tot zijn limiet?

De tweede nieuwe attractie wordt Alien Swirlin Saucers. Deze attractie is ontworpen als een speelgoedset die Andy heeft gekregen van Pizza Planet uit Toy Story’s eerste film. De aliens vliegen in het rond in hun spaceshuttles in een poging jouw raket te vangen met De Klauw.

De derde, reeds bestaande attractie in Toy Story Playland is het immens populaire Toy Story Mania. Deze attractie wordt uitgebreid met een derde baan, waardoor de capaciteit wordt vergroot.

 

Bron: Disney Parks Blog

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s