Parks & Resorts/Walt Disney World nieuws

Deze zomer Frozen Ever After attractie in Epcot

Enige tijd geleden werd aangekondigd dat de voormalige attractie Maelstrom in Epcot in Walt Disney World omgetoverd zou worden tot een Frozen attractie (zie ook dit artikel). De attractie die de naam Frozen Ever After gaat dragen, bevindt zich in het gedeelte Noorwegen van Epcot. Vanaf juni kunnen gasten gaan genieten van de nieuwe ride.

Frozen Ever After neemt gasten mee op een avontuurlijk boottochtje door het koninkrijk Arendelle. Gasten worden meegenomen naar de “winter in de zomer” viering, waar Koningin Elsa haar magische krachten inzet voor deze viering. Gasten passeren de trollenvallei onderweg naar de Noorderberg. Daar komen zij terecht in Koningin Elsa’s ijspaleis. Na het verlaten van het bootje kunnen gasten hun Frozen-ervaring optimaliseren door de koninklijke zusjes te ontmoeten in hun nieuwe koninklijke zomerhuis.

Om de attractie leven in te blazen zijn de stemmen van de originele Frozen cast gebruikt in de attractie. Daarnaast zijn Walt Disney Imagineers naar Noorwegen afgereisd om de Noorweegse architectuur en designs te bestuderen.

 

Bron: Disney Parks Blog

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s