Films en televisie/Overig Disney nieuws

Disney in gesprek over tweede deel van The Jungle Book

Een aantal dagen voordat The Jungle Book in première ging, was Disney al bezig met een sequel van de film. Regisseur Jon Favreau en schrijver Justin Marks van The Jungle Book zijn in gesprek voor een tweede deel van de avonturenfilm, weet The Hollywood Reporter.

Favreau is ook aangewezen om de film te produceren. Brigham Taylor, die de productie van de aankomende The Jungle Book-film voor zijn rekening nam, keert ook terug.

Distributeur Disney zou achter de schermen alweer druk bezig zijn om de gehele cast van de film opnieuw bij elkaar te brengen. De stemmen zijn ingesproken door onder andere Bill Murray, Idris Elba en Scarlett Johansson.

The Jungle Book, naar de verhalen van Rudyard Kipling, vertelt het verhaal van Mowgli: een kleine jongen die wordt opgevoed door dieren die in de jungle wonen.

Disney liet eerder weten geen Nederlandse versie van de nieuwe The Jungle Book-film in de bioscopen te vertonen. Hierdoor is de film uitsluitend in het Engels met Nederlandse ondertiteling te zien. De film, die verschijnt in 3D, draait sinds vorige week in de bioscopen.

Bron: Nu.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s