Parks & Resorts/Tokyo Disney Resort nieuws

Belle en het Beest en Big Hero 6 attracties in 2020 in Tokyo Disney Resort

Tokyo Disneyland en Tokyo DisneySea timmeren flink aan de weg met grootste toekomstplannen. Beide parken krijgen nieuwe themagebieden en bijbehorende attracties met een geplande opening in 2019-2020. In Tokyo Disneyland komt een compleet nieuw Belle en het Beest themagebied, waarin onder andere een darkride te vinden zal zijn. Daarnaast komt er in Tokyo Disneyland een Big Hero 6 attractie.

Tokyo Disneyland

Locaties Beauty and the Beast area (conceptnaam), Minnie’s meet & greet locatie, Big Hero 6 attractie (Fantasyland @ Tokyo Disneyland)

Het Beauty and the Beast themagebied wordt onderdeel van Fantasyland. Gasten betreden de wereld van Beauty and the Beast, compleet met het majestueuze kasteel van het Beest. In het kasteel komt de hoofdattractie, die uniek wordt voor Japan. In het Belle en het Beest-dorpje komt een winkeltje en een restaurant. Verder wordt in het Beauty and the Beast themagebied een live-theater gebouwd. Er is nog niets bekend over de show die in het theater opgevoerd gaat worden.

Beauty and the Beast area (conceptnaam)

Beauty and the Beast area (conceptnaam)

Beauty and the Beast darkride

Beauty and the Beast theater

Beauty and the Beast theater

Gebaseerd op een van de recente Disney films Big Hero 6 komt een totaal nieuwe attractie in Tokyo Disneyland. Deze attractie komt te staan in Tomorrowland. De liefhebbende robot Baymax nodigt gasten uit om met hun eigen “personal Healthcare companion” mee te gaan in een muzikale attractie.

Big Hero 6 attractie

In het bestaande deel Toontown in Tokyo Disneyland wordt een nieuwe meet & greet locatie toegevoegd voor speciale bezoekjes aan Minnie Mouse. Gasten wanen zich in Minnie’s fashion studio en werkatelier, om vervolgens op de foto te gaan met de muizige ster.

Minnie’s meet & greet locatie

Tokyo DisneySea

Al eerder was bekend dat de immens populaire Disney attractie Soarin’ wordt toegevoegd aan Tokyo DisneySea. Deze attractie wordt gebouwd in het gebied Mediterranean Harbor in Tokyo DisneySea. De reeds bestaande Soarin’ attracties in Walt Disney World (Florida) en Disneyland Resort (Californië) worden momenteel geupdate naar de nieuwe versie Soarin’ Around the World (zie ook dit artikel), en ook in Tokyo DisneySea wordt meteen deze nieuwe versie van de attractie gelanceerd. Gasten gaan mee op een onvergetelijke rit langs allerlei wereldberoemde steden en plaatsen.

Locatie Soarin’ (Medterranean Harbor @ Tokyo DisneySea)

Soarin’ Around the World

Soarin’ Around the World

 

Bronnen: Insidethemagic.net, TDRexplorer.com

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s