Disneyland Parijs nieuws/Parks & Resorts

Disneyland Parijs opent souvenirwinkel op vliegveld

Souvenirs van Disneyland Parijs zijn niet langer alleen in de Disney-pretparken te koop. De hebbedingetjes worden tegenwoordig ook verkocht in een speciale Disneyland-winkel op vliegveld Paris-Charles de Gaulle.


Het is voor het eerst dat Disneyland Parijs een winkel opent buiten de grenzen van het resort. De boetiek is te vinden in de buurt van gate 45. Bij de ingang staat een vijf meter hoge replica van het beroemde roze kasteel van Doornroosje. De luchthaven ligt op ongeveer tien minuten reizen van Disney-treinstation Marne-La-Vallée Chessy.

“We bieden onze bezoekers op deze manier een allerlaatste kans om een aandenken te kopen”, vertelt merchandisemanager Florence Roussel. Soortgelijke winkels waren al te vinden op vliegvelden in de buurt van de Amerikaanse Disney-resorts. “Dus deze Europese variant was een logische stap.”

Officieel wordt de Disneyland Paris Boutique niet uitgebaat door moederbedrijf Euro Disney, maar door het vliegveld zelf. Achter de kassa staat luchthavenpersoneel. “We waren wel betrokken bij het wervingsproces”, aldus Roussel.

 

Bron: Looopings.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s