Parks & Resorts/Walt Disney World nieuws

Trouwen in Walt Disney World met uitzicht op het kasteel van Assepoester

Voor aanstaande bruidsparen is het nu mogelijk om in het hart van de magie te trouwen. Trouwen in Disney stijl was al eerder mogelijk, maar nog niet in een setting vlakbij Cinderella’s Castle in Magic Kingdom in Walt Disney World.

Met prachtige stoelen, aankleding en natuurlijk een beetje pixiedust heb je de bruiloft van je dromen. Een sprookje komt tot leven met een trouwlocatie die zo magisch is dat je het bijna niet kunt geloven.

East Plaza Garden in Magic Kingdom is een locatie zoals geen ander, waar jij en je geliefde elkaar het ja-woord kunnen geven in een prachtige setting. De locatie bevindt zich aan het einde van Main Street U.S.A. Uiteraard arriveer je als bruidspaar geheel in stijl met Assepoester’s koets of met een klassieke Main Street U.S.A. auto.

Disney Fine Art Photography is eventueel bij te boeken om alle mooie momenten vast te leggen.

En ze leefden nog lang en gelukkig.

 

 

Bronnen: Disney Weddings, Oh My Disney

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s