Disneyland Parijs nieuws/Parks & Resorts

Frozen Summer Fun 2016 in Disneyland Paris

Ontdek een ijsachtige leuk zomerseizoen met je favoriete figuren uit Frozen tijdens Frozen Summer Fun van 4 juni t/m 18 september 2016. Zing mee met Anna, Elsa, Olaf en Kristoff tijdens de Frozen Sing-along show, proef heerlijke lekkernijen uit Arendelle en laat je betoveren door de Frozen scene in de Disney Dreams! avondshow. De zomer in Disneyland Paris bezorgt je kippenvel!

Frozen Summer Fun 2016

Frozen Sing-along show

Cottonwood Creek Ranch in het Disneyland Park is de thuishaven voor het Frozen entertainment. Hier ontdek je de Frozen Sing-along show in het Chaparral Theater met gigantische videoschermen, een ijzig decor en special effects. Even verderop ligt de Arendelle Marketplace met heerlijke lekkernijen uit de film, Frozen merchandise, een meet & greet locatie met beelden van Olaf en Sven en de mogelijkheid om kleine prinsesjes om te toveren tot Anna of Elsa in de Royal Couturier.

De interactieve Frozen Sing-along show wordt 6 tot 12 keer per dag opgevoerd in twee verschillende talen (Frans of Engels) en vertelt het verhaal van Anna, die graag iets speciaals wilt doen voor Elsa tijdens het winterfestival. Het opgetrommelde koor is helaas vast komen te zitten in de sneeuw en daardoor roepen de inwoners van Arendelle de hulp in van het publiek.

Zing mee met ‘Do You Want To Build A Snow Man, ‘Love Is An Open Door’ en ‘In Summer’. Anna, Elsa, Olaf en Kirstoff zijn allemaal live te zien tijdens de grote ‘Let It Go’ finale, waarbij het zelfs sneeuwt in het theater.

Parades

De populaire zusjes zijn daarnaast iedere dag te zien in hun koninklijke koets door het Disneyland Park. De authentieke koets wordt voortgetrokken door echte paarden en bestuurd door de hofhouding van Arendelle. Bezoekers langs de paraderoute worden getrakteerd op hoog bezoek en kunnen zo hun idolen van dichtbij zien.

Ook tijdens de grote parade door het Disneyland Park zijn Anna & Elsa dagelijks te zien. De koninklijke dames hebben een eigen wagen in de vorm van het schitterende ijspaleis van Elsa. De grappige sneeuwpop Olaf doet ook vrolijk mee.

Disney Magic! on Parade is dagelijks te zien in het Disneyland Park en bevat prachtige wagens en vele Disney figuren die dansen op de vrolijke klanken van ‘Magic Everywhere!’. Deze bonte stoet wordt afgesloten door de mooie Fantasia wagen van Mickey, Minnie, Goofy, Donald, Pluto, Knabbel, Babbel, Duffy én Tinker Bell.

Ontmoet de Disney figuren

Ontmoet extra veel Disney figuren tijdens de zomer op diverse locaties in beide parken. De klassieke figuren zijn onder andere te zien in Main Street, U.S.A., de figuren uit The Lion King, The Jungle Book, Peter Pan en Aladdin in Adventureland, de prinsessen Merida (uit Brave) en Tiana (uit The Princess and the Frog) in Frontierland en de figuren uit Alice in Wonderland in Fantasyland.

In het Walt Disney Studios Park lopen onder andere figuren in hun Hollywood kostuums rond op La Place des Frères Lumières, zijn Mickey en Buzz Lightyear te zien bij Toon Plaza en kun je op bezoek bij Spider-Man in Disney Blockbuster Café.

Disney Dreams!

Als kers op de ijstaart wordt de spectaculaire avondshow Disney Dreams! uitgebreid met een speciale Frozen scene (ter vervanging van de Brave scene). Elsa verandert het kasteel in een prachtig ijspaleis en zingt ondertussen haar lijflied ‘Let It Go’ vol special effects en vuurwerk. Meerdere malen per dag dansen de fonteinen bij het kasteel spontaan op de instrumentale muziek uit Frozen.

De avondshow bij het kasteel is iedere dag te zien en heeft het allemaal: muziek, projecties, fonteinen, speciale effecten, vuur, lasers en vuurwerk. Dreams is de ideale afsluiter van een magische dag in de parken van Disneyland Paris.

 

Bron: Discoverthemagic.nl, Disneyland Parijs

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s