Disneyland Parijs nieuws/Parks & Resorts

Geruchten over plannen 25e verjaardag Disneyland Paris

Volgens ED92 krijgen we volgend jaar een groot aantal nieuwigheden in Disneyland Paris ter ere van de 25e verjaardag. Het blijven uiteraard geruchten totdat Disneyland Paris daarover officieel communiceert, maar zoals bij de meeste geruchten zit er vaak een kern van waarheid in.

Allereerst zal het Disneyland Park compleet versierd worden voor het fantastische feest. Dit werd ook gedaan bij de 20e, 15e en 5e verjaardag en zorgt telkens weer voor een extra sfeer in het park. Voor de 25e verjaardag kunnen we decoratie verwachten in het blauw en wit/zilver. De 60e Diamanten Verjaardag van Disneyland in Californië heeft ongetwijfeld voor inspiratie gezorgd. ’s Avonds zorgt Tinkerbell ervoor dat de decoratie magisch zal worden verlicht.

12436674_f520

De grootste nieuwigheid, waar vooral veel fans naar uitkijken, is ongetwijfeld de nieuwe parade. De Imagineers die verantwoordelijk zijn voor de Happiness is Here Parade in Tokyo Disney Resort en de Festival of Fantasy Parade in Walt Disney World werken momenteel aan de nieuwe parade voor Disneyland Paris. Het is zeer waarschijnlijk dat er gelijkenissen gaan zijn tussen deze twee parades en de nieuwe parade voor Parijs. De parade zal ons meenemen in de beste animatiefilms zoals Peter Pan, Frozen, Finding Dory, The Lion King en Toy Story. Er zou ook een grote draak aan de parade worden toegevoegd, geïnspireerd op de draak in de Festival of Fantasy Parade in Walt Disney World.

De goed ontvangen show Forest of Enchantment komt zoals verwacht terug voor een tweede seizoen, maar die zal langer duren dan dit jaar. In 2017 zal de show tot na de zomer te zien blijven. Er gaan ook enkele updates aan het decor gebeuren, en er zou gesleuteld worden aan de zichtbaarheid.

Forest of Enchantment

Maar er komen nog meer shows. Op de Royal Castle Stage aan de rechterkant van het kasteel komt er een nieuwe dagelijkse show met de Disney Prinsessen. Deze is geïnspireerd op de kleinere happenings die voorheen al te zien waren tijdens het Kerst en Halloween seizoen van Disneyland Parijs.

Nog meer nieuw entertainment zal te vinden zijn in het hart van het Disneyland Park; op Central Plaza. Daar komen meerdere keren per dag 20 Disney Figuren bij elkaar voor een gigantisch feest. Deze nieuwe show zal qua opzet vergelijkbaar zijn met Goofy’s Garden Party uit Disneyland Paris zelf en Move it! Shake it! Celebrate it! Street Party uit het Magic Kingdom van Walt Disney World.

os-disney-magic-kingdom-move-it-shake-it-20140821

Op het einde van de dag kom natuurlijk de kers op de 25e verjaardagstaart. Het intussen wereldberoemde en met awards bekroonde spektakel Disney Dreams! zal vervangen worden door een volledige nieuwe show. Er wordt een compleet nieuw spektakel ontwikkeld. In de show zal het deze keer Mickey Mouse zijn die je zal meenemen doorheen de Disney films. Met een knipoog naar Ignite the Dream van Shanghai Disney Resort zal er ook in Parijs plaats zijn voor scènes van Pirates of the Caribbean en Star Wars.

maxresdefault

Van een nieuwe avond parade, zoals Paint the Night gekend uit Disneyland in Californië en Hong Kong Disneyland, iets waar veel fans op hadden gehoopt, is er momenteel geen sprake.

Naast het vele nieuwe entertainment mogen we natuurlijk ook niet vergeten dat er een nieuwe Star Tours attractie komt die momenteel in aanbouw is, en dat ook alle renovaties voorbij zullen zijn. Hierdoor zal alles er opnieuw piekfijn uitzien en zullen vele attracties updates en nieuwe effecten hebben gekregen (bijvoorbeeld bij Big Thunder Mountain).

 

Bron: Pixiedust.be, ED92

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s