Disneyland Parijs nieuws/Parks & Resorts

‘Talking Mickey’ met nieuwe look voor het eerst te zien en te horen in Disneyland Paris

Vanaf 2 juli zal ‘Talking Mickey’ voor het eerst te zien zijn in Disneyland Paris. De ‘pratende Mickey’ begroet zijn fans al in de Amerikaanse Disney resorts en wordt daar gebruikt in diverse shows. Met de première van ‘Mickey and the Magician’ in het Walt Disney Studios Park komt hij ook naar Parijs in de nieuwe look die tijdens de opening van Shanghai Disneyland werd gepresenteert.

Sinds 2013 is ‘Talking Mickey’ te zien in Magic Kingdom (Walt Disney World). Mickey beweegt hier zijn mond en ogen en kan een gesprek aangaan met bezoekers, vergelijkbaar met face characters zoals prinsen en prinsessen. De gesprekken volgen standaard verhaallijnen, maar zorgen voor nieuwe interactie met Disney’s bekendste muis. Bekijk een ontmoeting met Magician Mickey in onderstaande video.

Vanwege de vele verschillende talen van bezoekers in Disneyland Paris, is deze techniek hier nog niet ingevoerd, maar daar komt vanaf 2 juli verandering in. Tijdens de première van de nieuwe show ‘Mickey and the Magician’ zal pratende Mickey voor het eerst in Parijs te zien zijn. ‘Mickey and the Magician’ vervangt de show Animagique. Daarnaast zal Mickey zijn vernieuwde look laten zien, die op 16 juni tijdens de opening van Shanghai Disneyland werd gepresenteerd.

Deze nieuwe variant is sinds 17 juni te zien in de show ‘Mickey’s Royal Friendship Faire’ in Magic Kingdom (Walt Disney World). Naast Mickey, heeft ook Minnie een nieuwe look gekregen. Bekijk een kort fragment uit de show met de nieuwe Mickey en Minnie in onderstaande video.

De toevoeging van ‘Talking Mickey’ aan de nieuwe show in het Walt Disney Studios Park wordt gezien als eerste stap. In de toekomst is het de bedoeling dat deze Mickey ook ontmoetingen met bezoekers gaat verzorgen bij Meet Mickey Mouse in het Disneyland Park, waarschijnlijk in twee verschillende talen (Frans en Engels). Voorlopig is de pratende Mickey dus alleen te zien tijdens de nieuwe show ‘Mickey and the Magician’.

 

Bron: Discoverthemagic.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s