Overig/Overig Disney nieuws

Eerste foto’s van de LEGO 71040 Disney World Cinderella Castle verschenen

Daar zijn ze dan, de eerste afbeeldingen van de LEGO 71040 Disney World Cinderella Castle. Hij is behoorlijk indrukwekkend en zit vol met gave details en referenties naar Disney films.


Dankzij CM4Sci hebben we wederom de foto’s te pakken. Helaas zijn de foto’s zijn niet erg scherp maar geeft wel een goed beeld van de set. Zoals je kan zien gaat de set de hoogte in en gezien de echte Cinderella Castle natuurlijk indrukwekkend is hebben ze dat hier erg goed over kunnen brengen in een LEGO set. Wat ook op valt is dat we geen zuurstok roze kasteel krijgen maar een erg strak afgewerkt kasteel vol met details.

De minifigures die we zien zijn Mickey, Minnie, Katrien, Donald en Tinkerbell. Of er nog meer minifigures bijgevoegd worden is nog niet duidelijk maar gezien de grote van de set zal het ons niet verbazen als we er nog een aantal kunnen verwachten.De release staat (zo ver nu bekend) gepland voor september met een early access voor LEGO vip leden halverwege augustus. Meer informatie hierover zodra de set officieel aangekondigd wordt. De RRP zal rond de €400 – €450 liggen.

Bron: http://www.bouwsteentjes.info

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s