Disneyland Resort nieuws/Parks & Resorts/Walt Disney World nieuws

Main Street Electrical Parade stopt in Walt Disney World en verhuist naar Disneyland Resort

De Main Street Electrical Parade is een verlichte parade die al jaren te zien is in Magic Kingdom in Walt Disney World. Na jaren van trouwe dienst zal de parade op 9 oktober 2016 voor de laatste keer te zien zijn. Hierna zal de parade voor een beperkte tijd verhuizen naar Disneyland Park in Disneyland Resort. Gasten die de parade nog een keer willen zien voordat deze stopt hebben de kans tot en met 9 oktober, behalve op Mickey’s Not-So-Scary Halloween Party avonden.

De Main Street Electrical Parade was al eerder te zien in Disneyland Resort. Vanaf 1972 reed de parade daar haar dagelijkse rondje tot 1996. Ook van 2001 tot 2010 was de parade in Disneyland Resort te zien, waarna deze verhuisde naar Walt Disney World.

De terugkeer van de Main Street Electrical Parade naar Disneyland Resort betekent eveneens het einde van de “Paint the Night” parade. Deze zal tot en met 5 september nog dagelijks te zien zijn vóór de vuurwerkshow “Disneyland Forever”. Later in het jaar zal de “Paint the Night” parade terugkeren tijdens geselecteerde avonden gedurende het feestdagenseizoen.

 

Bron: Disney Parks Blog

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s