Disneyland Parijs nieuws/Parks & Resorts

Halloween 2016 in Disneyland Paris

Van 1 oktober tot 2 november 2016 viert Disneyland Paris Halloween! Een vreemde, spookachtige sfeer hangt over Disneyland Park. Gedurende een maand worden gasten geamuseerd en verrast door Disney karakters. Dit Halloween seizoen vind je zowel de goeden als de slechten in het Disneyland Park, wat een unieke ervaring voor gasten zal creëren.

Disneyland Paris Halloween 2016

Ontmoetingen met Mickey en zijn vrienden

Dit jaar zal Minnie samen met Mickey de fotolocatie in Frontierland bezetten.

Foto van InsideDLParis

Bij de Halloween Costume Corner op Main Street USA kun je Daisy Duck ontmoeten. Zij showt haar prachtige outfits maar al te graag. Ook Stitch maakt hier zijn opwachting om je zijn te gekke kledingstukken te tonen.

Foto van InsideDLParis

Het gerucht gaat dat Chershire Cat, de roze met paarse kat uit Alice in Wonderland, dit Halloween seizoen dagelijks te ontmoeten zal zijn in Fantasyland.

Mickey’s Halloween Celebration

Ondanks dat de Disney schurken proberen het park te veranderen in een spookachtige omgeving, maken Mickey en zijn vrienden hun opwachting in de dagelijkse parade Mickey’s Halloween Celebration. Barstensvol kleur en plezier komt het oogstseizoen tot leven voor je ogen.

Overname door de Disney schurken

Maleficent, koningin van de Disney schurken, neemt Castle Courtyard vlak achter Sleeping Beauty’s Castle over en claimt het als Maleficent’s Court. Hier kun je Maleficent en haar niet-zo-vriendelijke vrienden dagelijks ontmoeten.

De spreuk van Maleficent neemt ook Royal Castle Stage in bezit, waar zij dagelijks samen met de andere schurken een show zal opvoeren: It’s Good to Be Bad with the Disney Villains! Kijk uit naar Jafaar, Cruella, Gaston, Hartenkoningin, Kapitein Haak, de heks van Sneeuwwitje, Frollo en Dr. Facilier.

Attracties

Gasten die op zoek zijn naar avontuur kunnen genieten van attracties die het hele jaar rond zorgen voor een kick. Space Mountain: Mission 2 neemt je mee in een wervelende achtbaan en in Indiana Jones and the Temple of Peril laat je je meeslepen in een wilde jungle ruïne. Ook Rock ‘n’ Rollercoaster en Tower of Terror in het Walt Disney Studios park beloven je spectaculaire actie.

Decoraties

De Halloween spirit is voelbaar in Disneyland Park. Van Main Street USA tot Sleeping Beauty Castle; overal vind je kleurrijke pompoenen. Disney’s Funky Pumpkins bewaken het overzicht en zullen gasten vermaken.

De glimlachende geesten van de voormalige bewoners van Main Street USA nodigen gasten uit om met hen te poseren om de magische momenten nooit te vergeten.

Gasten met lef kunnen naar Castle Courtyard, welke door een gigantische doornenhaag in de vorm van een draak is overgenomen.

Disney’s Halloween Party

De dapperste gasten kunnen van Disneyland Park genieten tijdens het grote eindfeest van het Halloween seizoen; Disney’s Halloween Party. Dit feest wordt gehouden op 31 oktober 2016 en duurt tot 01.00 uur. Gasten kunnen genieten van meet & greets met speciale Disney karakters tijdens deze avond. Ook de meeste attracties zijn open. Er zijn ook speciale shows en parade(s) waar de Disney schurken graag aan deelnemen.

 

Bron: Disneyland Paris

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s