Overig/Overig Disney nieuws

7 opmerkelijke theorieën die Disney-fans hebben over het Disney universum

Er gaan verschillende theorieën rond over een Disney-universum, omdat dezelfde prinsessen en prinsen vaak in verschillende films van Disney de revue passeren. Zo is het servies uit ‘Belle en het Beest’ te zien in de film ‘Tarzan’. En is er naast Anna en Elsa nog een andere Disney prinses die voorkomt in ‘Frozen’. Glamour heeft de beste Disney fantheorieën voor je op een rijtje gezet.

1 Frozen en Rapunzel
Niet alleen is Rapunzel te zien tijdens de coronation day van Elsa. Er gaan verhalen over het internet dat de ouders van Anna en Elsa onderweg waren naar de bruiloft van Rapunzel en Flynn toen hun schip zonk. Nog een vermoeden is dat Rapunzel de reden is dat Elsa werd opgesloten in haar kamer. Rapunzel is uit de wieg gestolen omdat ze magische krachten heeft. Ditzelfde mocht niet nog een keer gebeuren in dezelfde familie.

2 Tarzan en Frozen
Terwijl de ouders van Anna en Elsa onderweg zijn vanaf Arendelle naar Duitsland voor de bruiloft van Rapunzel, raakt hun schip een zware storm. Onderweg naar de bruiloft krijgen ze een baby: Tarzan. Dit zou betekenen dat Tarzan het broertje is van de zusjes. Beide ouders overlijden en Tarzan wordt opgevoed door apen.

3 De Kleine Zeemeermin en Frozen
Nadat het schip van de koning en koningin van Arendelle is gezonken, is het te zien in De Kleine Zeemeermin.

4 Belle en het Beest en Tarzan
Als we het internet mogen geloven, is Jane uit Tarzan de kleindochter van Belle en het Beest. Niet alleen lijken ze op elkaar en dragen ze allebei een gele jurk. Ook het tot leven gekomen servies uit het kasteel van het Beest is te zien in Tarzan.

5 Belle en het Beest en Aladdin
Belle zingt in het nummer ‘Belle’ over haar lievelingsboek. Het gaat over ‘Far off places, daring sword fights, magic spells, a prince in disguise’. Dit kan alleen over de Arabische prins Aladdin gaan.

6 Aladdin
De film Aladdin zou zich niet in het verleden afspelen, maar in de toekomst. De geest uit de lamp maakt grappen over dingen die in het begin van de jaren negentig speelden, zoals celebrity’s en films. Ook verandert hij zijn gezicht in dat van Pinokkio. Hij heeft 10.000 jaar vastgezeten in de lamp. Dat zou betekenen dat Aladdin zich in het jaar 12.000 afspeelt.

7 Sneeuwwitje en Rapunzel
De boze stiefmoeder uit Sneeuwwitje en de stiefmoeder uit Rapunzel hebben veel gemeen. Zo lijken ze niet alleen wat uiterlijk betreft op elkaar, maar zijn ze ook allebei geobsedeerd met jong en mooi blijven. Zou het dan gaan om één en dezelfde persoon?

 

Bron: Glamour

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s