Disneyland Parijs nieuws/Parks & Resorts

Hyperspace Mountain komt naar Disneyland Paris!

De Franse versie van Space Mountain krijgt een nieuwe look en meerbepaald een Star Wars look!


Enkele weken geleden kondigden we al aan dat het Disneyland Park en de Walt Disney Studios, Star Wars vanaf januari 2017 op een gepaste manier gingen vieren met ” la Saison de la Force” ! Dit evenement zal lopen tot eind maart, wanneer Star Tours 2 in première gaat, maar vandaag vernamen we dat Star Tours niet de enige attractie zal zijn met een Star Wars tintje!

Disney heeft tijdens een recente bijeenkomst onthuld dat Space Mountain binnenkort, helemaal in het thema van de saga, zal worden omgebouwd tot Hyperspace Mountain. De ride blijft hetzelfde, maar de aankleding van de attractie zal herzien en verbeterd worden! Tijdens het vertrek in het kanon zal u een stukje aan lichtsnelheid beleven en kan u verschillende gekende ruimtetuigen kruisen tussen de loopings door.

Dit zal al de derde versie van de attractie zijn. De eerste was gebaseerd op de roman van Jules Verne, “De la Terre à la Lune”, en de tweede was een ruimtemissie om een supernova te observeren. Laten we hopen dat de Star Wars versie nooit zal worden vervangen!

Terwijl we wachten op de datum waarop de attractie in première zal gaan (die is nog niet bekend), is hier alvast de affiche van de Amerikaanse versie!

Zoom in (real dimensions: 683 x 1022)Afbeelding

Bedankt aan onze vrienden van Mintinbox voor de info!

Bron: www.planete-starwars.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s