Disneyland Parijs nieuws/Parks & Resorts

Kleine en grotere nieuwigheden binnenkort in Disneyland Paris

Begin oktober werd een presentatie gegeven voor een handvol shareholders van Disneyland Paris over de huidige en aankomende renovaties en nieuwigheden in Disneyland Paris. Hier een samenvatting.

Watersysteem
Nieuwe filters werden geïnstalleerd in de parken zodat de vele vijvers in het Disneyland Paris niet meer zo vlug groen en vervuild geraken. Denk maar aan deze in Fantasyland bij Dumbo of bij Nautilus in Discoveryland.

Tickets
Aan de ingang van de parken gaan er aanpassingen komen om de nieuwe RFID Magic Cards te kunnen gebruiken als entreekaartje, hotel deurkaart, Photopass en diner vouchers.

WIFI
Binnenkort zal er gebruik gemaakt kunnen worden van gratis WIFI in de Disney Parken. In 2017 zou dit volledig operationeel moeten zijn. Eerst zal het beschikbaar zijn in het Walt Disney Studios park en daarna het Disneyland Park. Je kan momenteel al van gratis WIFI gebruik maken in de Disney Hotels en in Disney Village.

Hotelrenovaties
Disney’s Hotel New York en het Disneyland Hotel moeten nog gerenoveerd worden en zullen volledig gesloten worden voor de periode van de renovatie. Tijdens de renovatie van Disney’s Newport Bay Club waren er namelijk heel wat klachten, bijvoorbeeld over het lawaai door de werkzaamheden. Hierom zal geen enkele Disney hotel nog open blijven tijdens zo’n grote renovatie. Eerst zal Disney’s Hotel New York gesloten worden voor 18 maanden en daarna volgt het Disneyland Hotel. Exacte data zijn nog niet bekend.

Entertainment
Disneyland Paris denkt er over na om opnieuw een dagelijkse parade te lanceren in het Walt Disney Studios park. Het is nog onbekend welk thema dit eventueel kan hebben. Ook worden er meer meet & greet locaties toegevoegd zodat meer gasten de kans krijgen om een foto te maken. In het Walt Disney Studios park zal waarschijnlijk een extra Marvel meet & greet locatie komen. Verder komt er mogelijk opnieuw een permanente show op de Royal Castle Stage.

Restaurants
Een programma om de kwaliteit in alle restaurants te verbeteren is onderweg. Alle burgers in het resort zijn momenteel al gemaakt van het Agnus vlees. Bij Casey’s Corner komt er maandsuggestie: de Hot Dog van de Maand. Er zijn plannen om in elk restaurant een maaltijd te maken in het thema van het restaurant waar die wordt geserveerd. Buzz Lightyear’s Pizza Planet in Discoveryland blijft gesloten en zal niet meer geopend worden in zijn huidige vorm/thema.

Toiletten
Vanaf oktober zal er bij verschillende toiletten een testsysteem geplaatst worden zodat gasten na een bezoek aan het toilet de properheid en netheid van het toilet kunnen ingeven. Dit zal dan onmiddellijk naar Park Operations verstuurd worden zodat die een schoonmaakploeg kunnen sturen indien nodig.

Phantom Manor
Phantom Manor krijgt een grote renovatie voor de 25ste verjaardag van Disneyland Paris. Daardoor zal de attractie gesloten blijven voor 6 maanden. Tijdens de renovatie komen er ook nieuwe scènes in de attractie. Ook de geysers naast Phantom Manor zullen weer gaan werken, wat al 20 jaar niet meer het geval is.

Moteurs…Action! Stunt Show Spectacular 
Mogelijk krijgt de show nieuwe elementen van de nieuwe, nog te verschijnen, Cars 3 film.

Big Thunder Mountain
De attractie zal een nieuwe systeem krijgen waardoor deze na een technische storing slechts 20 minuten tijd nodig heeft om opnieuw te starten. Tot op heden kon dit oplopen tot wel 1 uur.

 

Bron: Pixiedust.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s