Disney entertainment/Disney On Ice

Uitslag winactie kaartjes voor Disney On Ice viert 100 Years of Magic

Tot en met vrijdag 14 oktober 2016 maakte je via Magie Plaza kans op 4 zilveren tickets voor Disney On Ice viert 100 Years of Magic op zaterdag 24 december om 19.00 uur in Jaarbeurs Utrecht. Om kans te maken moest je de Facebook-pagina van Magie Plaza liken (klik), het bericht om te winnen liken en openbaar op je profiel delen.

De winnaar van deze magische
prijs is geworden…

GABRIËLLE NIEUWENHUIS!

Hartelijk gefeliciteerd!

Neem je contact met ons op via magieplaza@hotmail.com?

Wij danken iedereen hartelijk voor het meedoen!
Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van toekomstige winacties!

https://www.facebook.com/MagiePlaza/

© Disney/© Disney/Pixar

© Disney/© Disney/Pixar

Heb je niet gewonnen? Wees dan niet getreurd! Tickets kopen voor Disney On Ice viert 100 Years of Magic kan nog steeds! Ben jij klaar voor Disney On Ice viert 100 Years of Magic, de spectaculaire familieshow in de kerstvakantie? Laat je betoveren door meer dan 50 geliefde Disney figuren zoals Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck, Goofy en Disney prinsessen zoals Assepoester, Rapunzel, Ariël, Sneeuwwitje en Tiana. Beleef de magie van Disney’s Frozen, de Academy Award ® winnende en meest succesvolle animatiefilm allertijden. Ga mee met Anna als ze samen met de hilarische sneeuwpop Olaf en de ruige bergbewoner Kristoff een legendarisch avontuur onderneemt om haar zus Elsa te vinden wiens ijskrachten het koninkrijk Arendelle gevangen houden in een eeuwige winter. Zing mee met meer dan 30 bekende liedjes als “Laat Het Los”, “Ik Ben Jouw Beste Vriend” en “Hakuna Matata”. Spannende momenten uit Disney•Pixar’s Toy Story, Finding Nemo, Disney’s The Lion King, Belle en het Beest, Aladdin zorgen voor onvergetelijke herinneringen voor de hele familie.

Disney On Ice viert 100 Years of Magic!
21-26 december 2016 – Jaarbeurs Utrecht
28 -31 december 2016 – RAI Amsterdam

Kijk voor meer informatie op http://www.DisneyOnIce.nl.

© Disney/© Disney/Pixar

© Disney/© Disney/Pixar

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s