Disneyland Parijs nieuws/Parks & Resorts

Kerst 2016 in Disneyland Paris

Je hoeft niet te wachten op het spannendste cadeau van het jaar! Kerstmis kan in Disneyland® Paris al uitgepakt worden vanaf 11 november 2016! Het Disneyland® Park wordt omgetoverd in een winterwonderland. Dans en zing vrolijk mee met de Disney Figuren in Disney’s Christmas Parade. Groet de Prinsen en Prinsessen, ontmoet de Kerstman en een hele reeks Disney Figuren in hun feestelijke kerstkostuums. Geniet van de betoverende musicals ‘Frozen Sing-Along’ en ‘Disney Dreams®! of Christmas’. We hebben een slede vol kerstactiviteiten voor het ganse gezin in petto, zodat ieder van jullie vrolijk naar huis keert na het afsluitfeest op 8 januari 2017 in het Disneyland® Park.

Disneyland® Paris schittert in een feestelijke gloed
Het Disneyland® Park heeft zich feestelijk uitgedost om van Kerstmis een echte topper te maken! Disney Figuren wensen je een vrolijke kerst, een gigantische kerstboom licht de hemel op en deelt de hele winter lang kerstwensen uit.

Disney’s Christmas Parade
Disney’s Christmas Parade is ongetwijfeld de vrolijkste en mooiste muzikale kerstparade die je ooit zag! Bewonder de Kerstman, Mickey, een hele reeks Disney Figuren, schitterende performers en twee nieuwe praalwagens die door Main Street, U.S.A.® trekken.

Disney Dreams®! Of Christmas
Voel je voeten dansen en je hart zingen wanneer de avond wordt omgetoverd in één groot kerstfeest. Je favoriete Frozen Figuren zijn de kers op de taart van het schitterende muzikale vuurwerk en het prachtige licht- en waterspektakel – Disney Dreams®! of Christmas.

 

Mickey’s Magical Christmas Lights
Hoor je de sleebelletjes rinkelen? De Kerstman, Mickey en Minnie en hun kleurrijk gevolg nemen je mee tijdens deze opgewekte Sing-Along, terwijl de reusachtige kerstboom op Town Square wordt opgelicht en je betovert met een prachtig lichtspektakel!

 

Een prachtige Frozen Sing-along en A Royal Welcome
Elsa en Anna zijn terug op algemeen verzoek. Warm dus alvast je stembanden op voor de Frozen Sing-Along*. Arendelles beroemde zussen leiden je doorheen een indrukwekkende reeks Frozen hits. Wanneer hun paardenkoets door Main Street, U.S.A.® rijdt, hou dan je camera bij de hand voor een koninklijke groet tijdens A Royal Welcome. De schitterende zussen betoveren je met hun glimlach en vriendelijke begroeting; een onvergetelijke ervaring!
* Tot 26 maart 2017

Royal Christmas Wishes*
Doe een wens bij een heel speciale ster! Je geliefde Disney Prinsen en Prinsessen presenteren een koninklijke show op het podium aan het majestueuze Kasteel van Doornroosje en toveren een magische kerstsfeer die nog meer schittert dan hun koninklijke juwelen.
* Vanaf 17 november 2016

Een vrolijke meet ‘n’ greet met de Kerstman* & Disney figuren
Leg het meest magische moment van het jaar vast op camera, samen met de Disney Figuren in hun feestelijke kerstkostuums. Neem een selfie met Stampertje, Miss Bunny, knuffel de enige echte Kerstman*! Er is zelfs de mogelijkheid om heldin Moana** te ontmoeten in het Walt Disney Studios® Park.
* Enkel tot 25 december 2016
** Vanaf 20 november 2016 – einddatum nader te bepalen

 

Bron: Disneyland Paris

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s