Disney entertainment/Overige shows

Marvel Universe LIVE! Alle superhelden verzamelen – Tripreport 11 november 2016

Op vrijdag 11 november 2016 was ik in de gelegenheid om de nieuwe show Marvel Universe LIVE! Alle superhelden verzamelen bij te wonen in Ahoy Rotterdam. Al jaren ben ik trouwe bezoeker van allerlei Disney shows, zoals Disney On Ice en de Disney musicals, maar nog nooit was ik bij een show geweest die volledig in het teken staat van Marvel. Voor mij als Disney fan in hart en nieren is het soms nog steeds een beetje wennen dat het Marvel universum nu ook echt bij het Disney imperium hoort, maar ongetwijfeld zal de Walt Disney Company er alles aan doen om Marvel steeds meer te integreren in bijvoorbeeld de parken, zoals ook al met Star Wars is gedaan. Afijn; kort gezegd kun je stellen dat ik erg benieuwd was naar deze show!

Ahoy Rotterdam is een grootste locatie op zichzelf, en een grootse locatie beloofd veel ruimte voor spektakel! De binnenkomst verliep voorspoedig. Even de kaartjes scannen en hop, we konden door. Eenmaal boven zijn er veel stands met superhelden en schurken merchandise van de Marvel series. Denk aan spullen van Spiderman, Captain America en Iron Man. Natuurlijk zijn ook de nodige versnaperingen verkrijgbaar.

Vanaf onze plaats hadden we een mooi zich op de show. We zaten op de eerste ring in vak A. De show begint met Thor, die de Cosmic Cube vernietigd. Hierdoor hebben eigenlijk alle superhelden niets meer te doen, want al het kwaad is verdreven. Totdat blijkt dat de slechte broer van Thor, Loki, met het overgebleven stof van de Cosmic Cube een eigen, nieuwe cube aan het maken is. En hij heeft ook nog eens drie leden van de X-Men ontvoerd! Tijd voor de helden om in actie te komen!

Na de pauze gaat het avontuur verder. De superhelden hebben Wolverine kunnen bevrijden, maar de andere twee leden van X-Men nog niet. Daarnaast zijn er drie stukken van de nieuwe Cosmic Cube verstopt over de wereld. De superhelden splitsen op in teams en gaan op zoek naar de cube.

Aan het einde van de show winnen natuurlijk de superhelden. De schurken druipen af en de wereld is gered. Het meest spectaculaire aan de show vond ik de motorstunts. Het is een stoere show en vooral het tweede deel zit vol actie. Van tevoren wist ik niet zo goed wat ik van de show moest verwachten, maar het was een verrassend succes en een aanrader.

Voor fans van Marvel is deze show een must-see. Jong en oud staat een spectaculaire avond te wachten. Je kunt de show dit weekend nog gaan bekijken, dus surf naar http://www.marveluniverselive.nl voor meer informatie en tickets!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s