Hong Kong Disneyland nieuws/Parks & Resorts

Grootste uitbreiding ooit op komst voor Hong Kong Disneyland

Hong Kong Disneyland zal er in toekomst helemaal anders gaan uitzien. Na de tegenvallende cijfers van de afgelopen jaren en de concurrentie van het succesvolle Shanghai Disneyland krijgt Hong Kong Disneyland zijn grootste expansie ooit.

De meest opmerkelijke verandering is een nieuwe kasteel, iets wat nog nooit werd gedaan in de geschiedenis van Disney, en iets wat bijna onmogelijk leek te zijn. Het nieuwe kasteel zal een stuk groter zijn en gelijkaardige elementen bevatten als dit van Shanghai Disneyland. Volgens de concepttekeningen ziet het ernaar uit dat het onderste deel van het kasteel blijft zoals het is en daar bovenop een nieuw en groter gedeelte gebouwd wordt. Op die manier kan dit misschien nog redelijk vlug gerealiseerd worden. Misschien heeft Disneyland Paris binnenkort niet meer het mooiste kasteel.

Hong Kong Disneyland krijgt ook een vernieuwd Tomorrowland met een groot Marvel gedeelte. Hierin komt onder andere een attractie van Ant-Man.

In het huidige zeer kleine Fantasyland komt er een nieuwe Frozen gedeelte. Er werd ook al eerder een Frozen gedeelte aangekondigd voor Tokyo Disney Sea in Tokyo Disney Resort.

En tenslotte komt er in Adventureland een nieuw showpodium. Hierdoor krijgt bijna iedere hoek van het park een uitbreiding.

Disneyland Paris is nu nog het enige Disney resort zonder grote uitbreidingsplannen. In Disneyland California verwachten ze Star Wars Land en ook in Walt Disney World komt Star Wars Land plus een Avatar gedeelte in Disney’s Animal Kingdom. In Shanghai Disney Resort kijken ze uit naar de komst van Toy Story Land en in Tokyo Disney Resort komt er onder andere een Frozen gedeelte in Tokyo Disney Sea en een Beauty and the Beast gedeelte in het Tokyo Disneyland Park.

In Disneyland Paris ligt de focus momenteel volledig op de 25ste verjaardag in 2017 en op de opening van het vakantiepark Village Nature. Wat er daarna zal gebeuren is niet bekend.

 

Bron: Disney, Pixiedust.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s