Disneyland Parijs nieuws/Parks & Resorts

Mijlpaal voor Disneyland Paris: Big Thunder Mountain na dertien maanden heropend

Met het doorknippen van een rood lint is achtbaan Big Thunder Mountain in Disneyland Paris op 17 december jl. officieel heropend. Een dertien maanden durende renovatie van de populaire mijntrein en het omliggende gebied zit erop. De wachttijd liep al snel op tot zo’n anderhalf uur.


Bezoekers kunnen de attractie uit 1992 opnieuw ontdekken, met opgepoetste decoraties, veel nieuwe details en gerepareerde effecten. Er kwam ook een nieuwe scène met videoprojecties en rook. Om alle apparatuur te verbergen, verscheen er een gebouw dat werd aangekleed als een opslagplaats.

Disneyland-directielid Daniel Delcourt verzorgde de plechtigheden. Ter gelegenheid van de openingsceremonie deelden medewerkers een speciale krant uit, de Thunder Mesa Daily Messenger.

Naast Big Thunder Mountain heropenden ook rondvaartattractie Thunder Mesa Riverboat Landing en kinderspeeltuin Pocahontas Indian Village. Daarnaast is Boot Hill nu weer toegankelijk, de ‘begraafplaats’ bij de uitgang van spookhuis Phantom Manor.

Het opknappen van het gebied is onderdeel van een grootscheeps renovatieprogramma in Disneyland. Komend voorjaar gaat Star Tours na een jaar verbouwen weer open. In de eerste helft van 2017 krijgen Space Mountain, Studio Tram Tour en Pirates of the Caribbean grote onderhoudsbeurten.

 

Bron: Looopings.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s