Disney entertainment/Disney On Ice

Disney On Ice viert 100 Years of Magic! Tripreport 23 december 2016

Gisteren, op woensdag 23 december 2016, mocht ik traditiegetrouw weer gaan genieten van een nieuwe Disney On Ice show. Dit keer heet de show Disney On Ice viert 100 Years of Magic, en tjonge, wat was het leuk! Ik kan oprecht zeggen dat dit de leukste show is die ik ooit heb gezien, en dat zegt wat aangezien ik al meer dan 10 jaar naar Disney On Ice ga.

Bij binnenkomst in de Jaarbeurs Utrecht staat duidelijk aangegeven waar je moet zijn. Zodra je in de buurt van de Disney On Ice hal komt, komt de vrolijkheid je tegemoet. Leuke Disney muziek en kraampjes met allerlei lekkers en souvenirs wanen je in een Disney paradijs. Tot de show begint is er gelegenheid om even te zitten en wat te drinken of te eten. Wij gingen meteen op zoek naar onze plaatsen in vak A, waar we prachtig centraal zich op het ijs hadden.

De show begint meteen spectaculair! Mickey, Minnie, Goofy en Donald nemen je mee in hun avontuur. In snel tempo wordt je meegenomen in de verhalen van onder andere Pinokkio, Finding Nemo, de prinsessen en natuurlijk Frozen! Er gebeurt veel in korte tijd, en in tegenstelling tot voorgaande jaren zijn alle verhalen die voorbij komen relatief kort, waardoor je van veel verschillende verhalen kunt genieten. Dat vonden wij erg leuk.

Tussendoor is er een pauze met gelegenheid tot een sanitaire stop of nog wat aankopen doen. Na de oproep om terug te keren naar de plaatsen gaat het spektakel verder. Niemand minder dan de helden uit Toy Story, De Leeuwenkoning en Mulan komen voorbij. Het is leuk dat er in de hele show ook verhalen voorbij komen van films die iets minder voor de hand liggen.

Wauw. Dat is het enige wat we kunnen zeggen na afloop. Dit was echt een geweldige show! De mooiste die ik ooit heb gezien! Je kunt nog steeds kaarten kopen voor de show in deze kerstvakantie, want hij is nog te zien tot en met 31 december in Jaarbeurs Utrecht en RAI Amsterdam. Tickets voor Disney On Ice viert 100 Years of Magic zijn verkrijgbaar vanaf € 20,=. Tevens zijn voordelige Family Packs en groepstickets verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op www.disneyonice.nl .

Advertenties

One thought on “Disney On Ice viert 100 Years of Magic! Tripreport 23 december 2016

  1. Wij zijn ook naar de show geweest. Het is dat de kaarten 50 % korting hadden want 40 euro had ik niet voor deze show over gehad. We hadden prachtge plaatsen, vak B rij 7. wat mij opviel was het feit dat ik het meer goede schaatsers dan acteurs vond. Ze zwaaiden alleen maar wat met hun armen als er gesproken werd.geen mimiek of emotie. Ik ben een trouwe disney fan, heb jaren bij DIsney gewerkt zowel in Parijs (opening) als in Orlando. Werkelijk niet Disney waardig, dat is onze mening…feit is dat de kinderen genoten hebben en dat is voor mij wat telt! Disneylandparijs is ook al lang niet meer wat het met de opening was en dat heeft vooral te maken met de cast members…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s