Disneyland Parijs nieuws/Parks & Resorts

Disneyland Paris viert haar 25ste verjaardag vanaf 26 maart 2017!

Vier de 25ste verjaardag van Disneyland Parijs met speciaal entertainment vanaf 26 maart 2017. Ontdek o.a. twee vernieuwde Star Wars attracties, nieuwe shows, een nieuwe parade en een adembenemende avondshow in het Disneyland Park. “It’s time to sparkle!”


25ste verjaardag van Disneyland Parijs

Het Disneyland Park vormt het epicentrum van deze speciale verjaardag met nieuw entertainment en twee vernieuwde Star Wars attracties. Van de nieuwe Disney Stars on Parade met indrukwekkende wagens, exclusieve soundtrack en een gigantische vuurspuwende draak tot de nieuwe avondshow Disney Illuminations met projecties, fonteinen, lasers, vlammenwerpers en vuurwerk bij het kasteel; de 25ste verjaardag laat Disneyland Parijs stralen als nooit tevoren!

DLP 25


 

Disney Stars on Parade

De opvolger van de huidige Disney Magic on Parade in het Disneyland Park krijgt de naam ‘Disney Stars on Parade’ en bevat 7 nieuwe wagens, nieuwe kostuums voor de dansers en Disney figuren en een gloednieuwe soundtrack. Geniet o.a. van wagens van Peter Pan, Frozen, Toy Story, Finding Nemo en meer. Als klap op de vuurpijl krijgt de parade een echte vuurspuwende draak uit Sleeping Beauty.


Shows met Mickey en de prinsessen

Om de 25ste verjaardag goed te vieren, organiseren Mickey en al zijn vriendjes iedere dag een groot feest op Central Plaza tijdens ‘Mickey presents “Happy Anniversary Disneyland Paris”‘. De Disney figuren zullen in grote getalen aanwezig zijn in nieuwe outfits om de verjaardag met bezoekers te vieren, vergelijkbaar met Goofy’s Garden Party tijdens het Swing into Spring voorjaarsseizoen van de afgelopen jaren. Op de Royal Castle Stage nemen de Disney prinsessen het stokje over en presenteren zij een koninklijke show tijdens ‘The Starlit Princess Waltz’.


Disney Illuminations

Als de avond valt, wordt het kasteel hét middelpunt van een groot nieuw spektakel waar projecties, fonteinen, lasers, special effects en vuurwerk te zien zullen zijn. ‘Disney Illuminations’ wordt de opvolger van de zeer succesvolle Disney Dreams avondshow en dit keer neemt niet Peter Pan, maar Mickey het voortouw tijdens een magische reis door bekende films, zoals The Little Mermaid, Frozen, Beauty and the Beast, Star Wars en Pirates of the Caribbean.


Star Tours: The Adventures Continue

De originele Star Tours attractie in Discoveryland wordt compleet verbouwd tot de nieuwe variant uit de Amerikaanse resorts met wisselende bestemmingen en 3D films. Bezoekers krijgen tijdens iedere rit een andere film te zien en ontdekken alle bekende locaties en planeten uit de hele Star Wars saga. Naast de simulators zelf, wordt ook de ingang en wachtrij vernieuwd, komt er een nieuwe Star Wars winkel bij de uitgang en kunnen bezoekers met bekende Star Wars figuren op de foto in het nieuwe Star Wars Pavilion.


Hyperspace Mountain

De langverwachte ‘Mission 3’ voor Space Mountain neemt je mee naar de uithoeken van het heelal tijdens een intens ruimtegevecht tussen de rebellen en The Empire. In de attractie worden bezoekers afgeschoten naar ‘Light Speed’ en komen vervolgens in een gevecht terecht met TIE Fighters en een Star Destroyer. Deze variant van Space Mountain is inmens populair in de Amerikaanse resorts en komt nu ook naar Disneyland Parijs.

 

Bron: Discoverthemagic.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s