Disneyland Parijs nieuws/Parks & Resorts

Foto: ‘Steigers of the Caribbean’ in Disneyland Paris

Pirates of the Caribbean in Disneyland Paris gaat momenteel door het leven als ‘Steigers of the Caribbean’. Bij het piratenfort in themagebied Adventureland wordt een enorme steigerconstructie gebouwd. De ingrijpende werkzaamheden verraden dat niet alleen de binnenkant van de attractie, maar ook de voorgevel wordt opgeknapt.

De populaire darkride is sinds vorige week maandag gesloten voor een onderhoudsbeurt van bijna een half jaar. Pirates of the Caribbean wordt uitgerust met nieuwe speciale effecten en geavanceerde animatronics van personages uit de gelijknamige filmreeks.

Eind juni is het eindresultaat te bewonderen. Vorig jaar onderging de rest van themadeel Adventureland, met Adventure Isle, Skull Rock, La Plage des Pirates, het piratenschip van Kapitein Haak en de boomhut van de familie Robinson, al een grote opknapbeurt.

Op dit moment zijn negen attracties in Disneyland Paris gesloten voor onderhoud. Naast Pirates of the Caribbean gaat het om Casey Jr. – le Petit Train du Cirque, La Tanière du Dragon, Le Carrousel de Lancelot, Le Pays des Contes de Fées, Autopia, Star Tours, Space Mountain: Mission 2 en Studio Tram Tour.

 

Bron: Looopings.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s