Disneyland Parijs nieuws/Parks & Resorts

Nieuwe parade ‘Disney Stars on Parade’ tijdens de 25ste verjaardag van Disneyland Paris

Speciaal voor de 25ste verjaardag krijgt Disneyland Paris in het voorjaar van 2017 een gloednieuwe parade. Disney Stars on Parade krijgt o.a. 7 grote wagens, tientallen Disney figuren, nieuwe kostuums voor de performers, een vuurspuwende draak en unieke muziek. De parade is vanaf 26 maart 2017 dagelijks te zien in het Disneyland Park.


Disney Stars on Parade begint met Tinker Bell, tevens het nieuwe gezicht van de 25ste verjaardag en prominent aanwezig op alle decoratie in het Disneyland Park, met een wagen in de vorm van een gigantisch sprookjesboek, genaamd ‘Discover The Magic’. De bekende fee uit Peter Pan wordt achtervolgt door een nieuwe wagen met Mickey en z’n vriendjes als ontdekkingsreizigers in de sfeer van Jules Verne.

Het volgende gedeelte van de parade viert de vriendschap tussen mens en speelgoed met figuren uit Toy Story. De bekende raket van Buzz Lightyear uit de films trekt een grote vrachtwagen met Andy’s favoriete speelgoed vooruit, genaamd ‘Discover Friendship’. Samen gaan zij ‘to infinity and beyond’ met vele bekende figuren aan boord.

Even later trekken we de jungle in met Baloo en Mowgli uit The Jungle Book. Percussie en felle kleuren zorgen voor een vrolijke sfeer. Op een gigantische rots kijken Simba en Nala uit The Lion King neer op alles wat leeft tijdens de ‘Circle of Life’. Deze wagen komt uit Tokyo Disneyland en krijgt de naam ‘Discover Adventure’.

Van de ene rots, naar de andere als de volgende wagen voorbij komt rijden met de naam ‘Discover Imagination’. Niemand minder dan Captain Hook zit bovenop ‘Skull Rock’, bang dat de krokodil hem te pakken zal krijgen. Vlieg vervolgens mee met Peter Pan en z’n vriendjes op een groot schommelschip naar Neverland.

Vanuit de lucht maken we een diepe duik in de zee naar de wondere wereld van Finding Nemo en Finding Dory, genaamd ‘Discover A New World’. De vrolijke schildpad Crush zwemt boven de wagen vol met koraal waar Nemo en Dory verstoppertje spelen. De stroming zorgt ervoor dat de vissen hun weg weten te vinden naar Sidney.

Hét hoogtepunt, vrij letterlijk, van Disney Stars on Parade is Maleficent uit Sleeping Beaty in draak-vorm. Deze gigantische wagen, genaamd ‘Discover Enchantment’, bevat een echte vuurspuwende draak in ‘steampunk-stijl’ uit het Jules Verne tijdperk. Prins Phillip en de Three Good Fairy’s (Flora, Fauna en Merryweather) gaan de strijd aan met de draak en proberen het goede te laten overwinnen.

Het indrukwekkende tafereel met de draak wordt gevolgd door drie koninklijke koetsen met bekende prinsen en prinsessen tijdens ‘Discover Romance’. Rapunzel, Cinderella en Snow White zwaaien met hun partners vanuit de prachtige rijtuigen naar het publiek. Kom oog in oog te staan met Disney’s bekendste koninklijke hoogheden als ze gracieus langsrijden.

Als slotstuk van de parade gaan we met Anna en Elsa uit Frozen mee naar Arendelle op een nieuwe wagen, genaamd ‘Discover Wonder’. Vanuit Elsa’s indrukwekkende ijspaleis kijken de zusjes neer op het publiek, waarbij sneeuwpop Olaf, rendier Sven en natuurlijk Kristoff niet mogen ontbreken.


Disney Stars on Parade zal vanaf 26 maart 2017 dagelijks te zien zijn in het Disneyland Park. Tijdens de 25ste verjaardag van Disneyland Paris zijn er nog meer nieuwe belevenissen te ontdekken zoals de nieuwe Star Wars attracties Star Tours: The Adventures Continue & Hyperspace Mountain, nieuwe shows met Mickey en de prinsessen en de spectaculaire avondshow Disney Illuminations met vuurwerk.

DLP 25

 

Bron: Discoverthemagic.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s