Films en televisie/Overig Disney nieuws

Donald Glover stem Simba voor live action-film The Lion King

Donald Glover en James Earl Jones zullen te horen zijn in de live action-variant van The Lion King. Jones zal net als in de originele film van Walt Disney de stem zijn van Mufasa. Dat meldt Variety. Glover is in verregaande gesprekken met Disney. Hij zou Simba gaan inspreken.

Na het succes van de live action-film The Jungle Book besloten de Walt Disney studio’s om met The Lion King weer een klassieker met de nieuwste technieken te verfilmen.

De remake wordt geregiseerd door Jon Favreau, bekend van Chef. Tevens had hij de regie in handen van de nieuwste Jungle Book-films.

De regisseur tweette een foto waarop Glover stond met de bekende tekst uit The Lion King: “I just can’t wait to be king. #Simba”

Niet veel later stuurde Favreau een tweet de lucht in waarin hij schreef dat hij niet kon wachten om samen te werken met deze legende. Daaronder plaatste hij een foto van Jones en sloot zijn tweet af met de hashtag Mufasa.

De Walt Disney studio’s zijn in rap tempo bezig nieuwe versies van hun klassiekers te maken. In het voorjaar komt de live action-versie van Beauty and the Beast uit, met Emma Watson als Belle. Veel andere personages in de film worden gecreëerd door middel van computeranimatie.

 

 

Bron: Nu.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s