Hong Kong Disneyland nieuws/Parks & Resorts

Uitbreiding Hong Kong Disneyland goedgekeurd

Hong Kong’s overheid is akkoord gegaan met een voorstel van Disney om samen een $1.4 miljard kostende uitbreiding van Hong Kong Disneyland te financieren.

De plannen werden november vorig jaar bekend gemaakt maar werden met gemengde gevoelens ontvangen. Het bericht met details over de uitbreidingsplannen kun je hier teruglezen. In maart stelde Disney voor de kosten voor de uitbreiding van Hong Kong Disneyland gelijk te verdelen, ondanks het grotere aandeel in het park door de overheid van Hong Kong. Daarnaast bleek Disney bereid afstand te doen van variabele kosten van het management gedurende twee jaar. In ruil hiervoor zal het aandeel van de overheid afnemen van 53% naar 52%. Disney’s aandeel zal toenemen van 47% naar 48%.

De uitbreiding van Hong Kong Disneyland Resort zal plaatsvinden over een periode van meerdere jaren en behelst de meest populaire verhalen van Walt Disney en Marvel, waaronder Frozen.

Het resort opende kort geleden een nieuw hotel en de Iron Man Experience. Later dit jaar zal het Marvel Super Hero Summer evenement plaatvinden.

 

Bron: doofenshmirtz.one

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s