Disneyland Parijs nieuws/Parks & Resorts

Tickets Halloween Party Disneyland Paris nu te koop

Halloween zet Disneyland® Paris helemaal op zijn kop! Beleef met het hele gezin een spannend najaarsavontuur vol mysterie, geheimzinnige gebeurtenissen en betoverende verrassingen. De Disney Schurken laten zich luider horen dan ooit en willen niets liever dan je laten huiveren van plezier. Maar pas op, want dat doen ze door je flink voor de gek te houden! Je zelf lekker bang laten maken tussen de attracties in het Disneyland® Park was nog nooit zo leuk! Disney’s Halloween Party in Disneyland Paris: zo veel plezier dat je er bang van zou worden! Zoek je kostuum vast bij elkaar en boek snel je ticket voor dit speciale evenement op 31 oktober 2017, want op is op.

Als je je ticket thuisgestuurd wilt krijgen (met verzendkosten), moet je die minstens 10 dagen van tevoren boeken. Een E-ticket (die je thuis zelf print) kun je boeken tot de dag vóór je bezoek.

Tickets
Tickets kan je hier kopen (Kies “Boek NU” en selecteer dan bovenaan “Avondhappenings”).

Tickets voor jaarkaarthouders met korting zijn enkel telefonisch bij Disneyland Paris te koop. Zowel Infinity, Magic Plus als Dream jaarkaart houders krijgen allemaal 30% korting op de tickets!
Per jaarkaart houder kunnen er 6 tickets besteld worden.

Voorwaarden
€49 per persoon. Volwassenen en kinderen (3-11 jaar) zelfde tarief. Gratis voor kinderen t/m 2 jaar. Alle bezoekers met een geldig ticket voor de avondfestiviteiten krijgen vanaf 17.00 uur bij aankomst bij de ingang van het Park een speciale toegangsarmband uitgereikt. De avondfestiviteiten kunnen zonder waarschuwing vooraf worden gewijzigd, uitgesteld of geannuleerd, in het bijzonder bij slechte weersomstandigheden. Parkeren is niet bij de prijs van het ticket inbegrepen (€ 15 per voertuig, vanaf 16.00 uur). Per bestelling kunnen maximaal 6 tickets worden gekocht. Tickets kunnen niet worden geruild of geretourneerd en komen niet in aanmerking voor kortingen of speciale aanbiedingen.

Informatie met betrekking tot het dragen van kostuums:
Het is gasten tijdens deze speciale avond bij uitzondering toegestaan Halloween-kostuums te dragen. We behouden ons echter het recht voor om, naar eigen inzicht en op elk moment, bepaalde kostuums te verbieden, zoals kostuums die het gezicht of het hoofd volledig bedekken en/of kostuums/accessoires die wij choquerend of ongepast achten voor onze jongere gasten en hun families. Hetzelfde geldt voor accessoires die op attracties gevaar zouden kunnen opleveren voor andere gasten (zoals lange capes, stokken, namaakwapens enz.) of die de veiligheid of beveiliging binnen het Park zouden kunnen beïnvloeden. Uit veiligheidsoverwegingen behouden we ons tevens het recht voor om kleding, jassen en persoonlijke bezittingen bij de ingang van en/of binnen de Parken visueel of via scanapparatuur te inspecteren, met name bij gasten die meerdere lagen kleding dragen die het gehele lichaam bedekken. Ter herinnering vermelden we hier nogmaals dat overeenkomstig de parkverordening de volgende zaken niet in de Parken mee naar binnen mogen worden genomen:

  • Voorwerpen of speelgoedartikelen die eruitzien als vuurwapens (laser, pistool, waterpistool enz.)
  • Maskers gedragen door gasten van 12 jaar en ouder (tenzij om medische redenen)
  • Kleding die over de grond sleept.

Gasten die gekleed willen gaan als Disney figuur mogen in geen geval poseren voor foto’s en/of handtekeningen uitdelen.

 

 

Bron: Café Mickey, Disneyland Paris

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s