Disneyland Parijs nieuws/Parks & Resorts

Feestelijk het nieuwe jaar in met de New Years Eve Party in Disneyland Paris

De Tickets voor de nieuwe “NEW YEAR’S EVE PARTY” op 31 december 2017 in Disneyland Park zijn nu te koop!

Tickets
Koop hier je tickets! (Kies “Boek NU” en selecteer dan bovenaan “Avondhappenings”).

Tickets voor jaarkaarthouders met korting zijn enkel telefonisch bij Disneyland Paris te koop.

  • Jaarpas Discovery of Magic Flex, krijgen geen korting voor dit feest.
  • Jaarpas Classic, Fantasy, Dreams of Magic Plus krijgen 10% korting.
  • Jaarpas Infinity krijgt 15% korting

Heb je geen extra ticket voor deze avond? Dan sluit Disneyland Park om 19u voor jou en kan je enkel nog de Studios bezoeken na 19u op 31/12/17! Ook alle jaarkaarthouders hebben een extra ticket nodig.

Wat staat er op het programma van de New Year’s Eve Party in Disneyland Park?

  • De New Year’s Eve Party vindt plaats in het Disneyland Park van 19.00 tot 01.00 uur. Tickets voor de Party geven toegang tot Disneyland Park vanaf 17u.
  • Het hoogtepunt van het feest is een reusachtige parade met de wagens van verschillende parades van Disneyland Paris: natuurlijk Disney Stars on Parade, maar ook oudere paradewagens uit Disney Magic on Parade, de kerst- en halloweenparade en uit Stars’N’Cars. Een ongelooflijk spektakel waarbij talloze Disney Figuren en dansers zijn te bewonderen.
  • Sommige Disney Figuren hebben zelfs speciale feestkleding aan!
  • Nieuwjaar is een feest waar muziek bij hoort. Daarom zijn er ruimtes met geluid en lichtshows om de hele familie aan het dansen te krijgen.
  • Er staan nog allerlei verrassingen te wachten voordat het feest spetterend eindigt met een prachtig vuurwerk boven het Kasteel van Doornroosje.

Voorwaarden
€49 per persoon (dezelfde prijs voor volwassenen en kinderen van 3 t/m 11 jaar). Gratis voor kinderen t/m 2 jaar. Alle bezoekers met een geldig ticket voor het evenement krijgen vanaf 17.00 uur bij aankomst bij de ingang van het Disneyland Park een speciale polsarmband. De avondfestiviteiten kunnen zonder waarschuwing vooraf worden gewijzigd, uitgesteld of geannuleerd, in het bijzonder bij slechte weersomstandigheden. Parkeren is niet bij de prijs van het ticket inbegrepen (€15 per voertuig vanaf 16.00 uur). Per bestelling kunnen maximaal 6 tickets worden gekocht. Tickets zijn niet inwisselbaar, niet terugbetaalbaar en niet te combineren met andere kortingen of aanbiedingen.
Indien je ervoor kiest om de tickets thuis toegestuurd te krijgen (met verzendkosten), moeten de tickets minstens 10 dagen voor aankomst gekocht worden. E-tickets kunnen tot één dag voor het bezoek gekocht worden.

 

Bron: Café Mickey, Disneyland Paris

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s