Disney entertainment/Overige shows

Unieke Star Wars-attractie in Utrecht vanaf 30 september 2017

Voor Nederlandse fans van Star Wars breken gouden tijden aan. In Utrecht wordt volgende maand een speciale Star Wars-attractie geopend. Van 30 september 2017 tot en met 11 maart 2018 is de unieke expositie Star Wars Identities: The Exhibition te bezoeken op het Utrechtse Berlijnplein, naast bioscoop CineMec.


De tentoonstelling bestaat uit zo’n tweehonderd Star Wars-rekwisieten, -kostuums en -tekeningen. “Bezoekers herontdekken de onvergetelijke personages uit Star Wars op een totaal nieuwe manier en verkennen tegelijk hun eigen identiteit”, meldt de organisatie.

De collectie is vooral gebaseerd op de eerste zes Star Wars-episodes. Daarnaast komen items aan bod uit The Clone Wars en Episode VII: The Force Awakens. Favorieten als Darth Vader, R2-D2, Chewbacca, Boba Fett, Yoda en de Millennium Falcon ontbreken niet.

Entreekaarten kosten 21,50 euro voor volwassenen en 17,50 euro voor kinderen van 4 tot 15 jaar, inclusief 1,50 euro servicekosten. Er wordt gewerkt met tijdsloten tussen 09.30 en 18.00 of 19.00 uur.

Een bezoek – met een audiotour en een RFID-polsband – duurt gemiddeld anderhalf uur. Op dit moment staat de expositie nog in Londen. In Utrecht is tot en met 2 september Harry Potter: The Exhibition te vinden.

 Bron: Looopings.nl
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s