Disneyland Parijs nieuws/Parks & Resorts

Hoe duur is een maand wonen in Disneyland Paris?

Voor veel Disney-fans is het de ultieme droom: wonen in Disneyland Paris. Maar hoe duur zou het zijn om een maand lang in een Disney-resort te verblijven, inclusief toegang tot de Disney-parken? Nieuwssite Looopings zocht het uit.


Berekenen hoe duur het is om te wonen in Disneyland Paris is lastiger dan het lijkt, omdat er tal van scenario’s mogelijk zijn. Er zijn zeven officiële Disney-hotels die allemaal gebruikmaken van variabele prijzen en tijdelijke kortingsacties. Looopings ging in eerste instantie uit van de meest voordelige situatie.

De goedkoopste maand om in Disneyland Paris te wonen is februari. Wie kiest voor de simpelste accommodatie, de Disney’s Davy Crockett Ranch, is van 1 tot en met 28 februari 2018 in principe 5708 euro kwijt voor een blokhut. In de blokhut bevinden zich vier éénpersoonsbedden en één tweepersoonsbed.

Het loont echter om een boeking te plaatsen met een Disney-abonnement. Fans met een Infinity-jaarpas van 399 euro profiteren van het hoogste kortingspercentage. Dan kost een verblijf van een maand nog maar 2052 euro. Met het abonnement erbij bedragen de totale kosten 2451 euro.

Toch kan het nog goedkoper. Een maand wonen in een kamer van Disney’s Hotel Santa Fe blijkt minder te kosten. Dat kan namelijk al voor 1471,50 euro, mits de boeker een Infinity-jaarpas van 399 euro heeft. Bij elkaar opgeteld kost een maandje Disney dan 1870,50 euro, omgerekend ongeveer 67 euro per dag.

Wie echt niet naar geld hoeft te kijken, kiest wellicht eerder voor het prestigieuze 496 kamers tellende Disneyland Hotel. Het Victoriaanse optrekje bevindt zich op een ideale locatie: bij de ingang van het Disneyland Park, tussen Main Street U.S.A. en Fantasia Gardens. Met abonnementhouderskorting kost een verblijf van een maand daar 8370 euro. In totaal moeten schone slapers dus op zijn minst 8769 euro aftikken.

 

Bron: Looopings.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s