Disneyland Parijs nieuws/Parks & Resorts

Halloween en Goofy’s Skeletoon Street Party: dubbel feest in oktober in Disneyland Paris

Vanaf 1 oktober 2017 wordt het spannend in Disneyland Paris met twee speciale belevingen: Halloween, met de terugkeer van de beroemde Disney Schurken, en Goofy’s Skeletoon Street Party, een kleurrijk, nieuw evenement in Frontierland waar Goofy samen met skeletten een feestje viert.


Welkom bij Goofy’s Skeletoon Street Party
Wie zegt dat oktober alleen leuk is om te griezelen? Stel je in Frontierland in het Disneyland Park een kleurrijk feest voor met skeletten dat boordevol plezier zit. Dat is precies wat Goofy wilde creëren voor het nieuwe seizoen. Goofy bepaalt het tempo in Frontierland en samen met felgekleurde en grappige skeletten nodigt hij de gasten uit om mee te feesten.

Voor de eerste keer in Disneyland Paris doen José Carioca en Panchito Pistoles, Donald’s sidekicks in de film De Drie Caballeros, ook mee. Tenslotte kunnen de gasten Mickey en Minnie ontmoeten in hun kleurrijke outfit.

De Disney Schurken zijn terug en meer Halloween sensaties
Wie de Disney schurken graag wil ontmoeten kan zijn hart ophalen aan een gloednieuwe, nog nooit eerder vertoonde parade: Mickey’s Halloween Tricycle Gang. De Disney schurken en vele andere Disney figuren nemen de gasten mee op reis langs de route van de Halloween-geesten, balancerend op hun eigenaardige driewielers. Een evenement dat dagelijks te zien is op Main Street, U.S.A.

Gasten kunnen de Disney schurken ook trotseren tijdens onmoetingen in het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park. De heks uit Sneeuwwitje, de Hartenkoningin (Alice in Wonderland) en natuurlijk Maleficent (Doornroosje) maken een griezelige verschijning op Castle Courtyard achter het Kasteel van Doornroosje, dat is overgroeid door een enorme bramenstruik. Jafar (Aladdin) en Kapitein Haak (Peter Pan) komen in Adventureland in het Disneyland Park en Cruella (101 Dalmatiërs) maakt haar opwachting in het Walt Disney Studios Park.


Frontierland in het Disneyland Park staat vol met pompoenen en andere spookachtige decoraties, waarmee het de perfecte plek is om dit jaar Halloween te vieren. En wie van heksen houdt, zal genieten van de outfit van Katrien!

Kom naar Disneyland Paris van 1 oktober tot 5 november 2017 voor een nieuw seizoen en twee keer zoveel plezier met Halloween en Goofy’s Skeletoon Street Party. Houd https://news.disneylandparis.com/nl/ in de gaten voor nog meer nieuws.

 

Bron: Disneyland Paris

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s