Disneyland Parijs nieuws/Parks & Resorts

Het STAR WARS seizoen back in FORCE in Disneyland Paris

SEASON OF THE FORCE keert terug! Van 13 januari t/m 25 maart 2018

Heb je altijd al eens door het tv-scherm willen duiken om jezelf midden in een Star Wars film te begeven? ‘SEASON OF THE FORCE’ maakt zijn grote comeback in Disneyland Paris met 8 intergalactische ervaringen die je de held van de saga maken. Goed nieuws – STAR WARS: The Last Jedi maakt ook deel uit van dit veelbelovende, spannende programma!

SEASON OF THE FORCE is aanwezig in beide Disney Parken en is 3 maanden lang volledig gewijd aan de Star Wars films. Kom oog in oog te staan met Darth Vader en de Stormtroopers, word aangedreven door de lichtsnelheid in Hyperspace Mountain en Star Tours: The Adventures Continue en laat je verwonderen door de spectaculaire projectieshow op het Hollywood Tower Hotel.

Star Wars in het Walt Disney Studios Park

Star Wars: A Galactic Celebration

Deze niet te missen openluchtprojectie maakt zijn grote comeback in het Walt Disney Studios Park op 13 januari 2018. En nog beter: deze show heeft nieuwe scènes die rechtstreeks uit de gloednieuwe film Star Wars: The Last Jedi komen.

Wanneer de avond valt zal het Walt Disney Studios Park volledig opgelicht worden in ware Star Wars stijl door een adembenemende geluid- en lichtshow. Denk aan filmprojecties, speciale effecten en uiteraard verschijnen de Star Wars figuren op het podium! De legendarische personages van de Empire, the First Order en de Resistance maken hun opwachting in deze show waarin de helden van de saga gezegevierd worden.

Star Wars: A Galaxy Far, Far Away
Deze show is meerdere keren per dag te zien en plaatst een aantal van de meest legendarische personages uit de saga in de spotlight op het podium. Chewbacca, C-3PO, R2-D2, Kylo Ren, Darth Vader en vele anderen zullen persoonlijk aanwezig zijn tijdens deze fascinerende show in Production Courtyard in het Walt Disney Studios Park.

The First Order March
De dagen in het Walt Disney Studios Park worden gekenmerkt door epische verschijningen van de Star Wars Figuren. Te beginnen met ‘First Order March’, een unieke parade met Stormtroopers, aangevoerd door de indrukwekkende Captain Phasma.

Stormtroopers Patrol
Een perfecte kans om met de gevreesde Stormtroopers te communiceren. Ze zullen meerdere keren per dag patrouilleren op Production Courtyard in het Walt Disney Studios Park.

Star Wars in het Disneyland Park

Nog meer nieuwigheden in Star Tours: The Adventures Continue
Nieuwe ervaringen, nieuwe bestemmingen, nieuwe personages, nieuwe technologie – de attractie keert terug met meer dan 60 verschillende missiecombinaties. En er is meer: vanaf 22 november 2017 zal er een nieuw avontuur op Crait, de planeet uit de nieuwe film Star Wars: The Last Jedi worden toegevoegd aan het Star Tours avontuur.

State-of-the-art technologie, vluchtsimulators, digitale 3D beelden, Audio-Animatronics personages, speciale effecten, epische muziek en nog veel meer… tijdens deze reis word je volledig ondergedompeld in de vele werelden van Star Wars.

Star Wars Hyperspace Mountain
Ter gelegenheid van de 25e verjaardag van Disneyland Paris werd Star Wars gecombineerd met de iconische Space Mountain attractie en werd deze omgedoopt tot Star Wars Hyperspace Mountain. Tijdens dit nieuwe avontuur vliegen de bezoekers van het Disneyland Park naar een compleet nieuwe atmosfeer om deel te nemen aan de beroemde Rebel Alliance en een epische expeditie vol sensaties te beleven. Hierbij worden ze volledig ondergedompeld in het Star Wars universum.

Ontmoet de Dark Side of the Force
Jong en oud komen oog in oog te staan met Darth Vader in Star Port. Dit kan iedere dag in de speciaal daarvoor ingerichte ruimte in Discoveryland, naast Star Tours: The Adventures Continue. Een kleine tip voor jouw privé-ontmoeting: wees op je hoede!

Disney Illuminations
Wanneer de avond valt is het tijd voor een sprankelende show in het Disneyland Park: Disney Illuminations. Dit ongeziene spektakel werd ingehuldigd ter gelegenheid van de 25e verjaardag van Disneyland Paris en bestaat uit geluid- en lichtshows, projecties, fonteinen en een adembenemend vuurwerk. Je wordt meegenomen door tal van avonturen, waaronder naar een galaxy far, far away. Met de Millennium Falcon, TIE Fighters, Stormtroopers en nog veel meer. The Force is with you tijdens Disney Illuminations, met een reeks live action beelden waarvan alle Star Wars fans zullen genieten.

Maak je klaar om de held te worden van je eigen Star Wars avontuur tijdens SEASON OF THE FORCE – van 13 januari t/m 25 maart 2018 in beide DisneyParken.

 

Bron: Disneyland Paris

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s