Disney entertainment/Disney On Ice

Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden! Tripreport 15 december 2017

Op vrijdag 15 december 2017 was het weer zo ver: ons jaarlijkse uitstapje naar Disney On Ice! Dit keer is de show Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden te zien, en wel in Ahoy Rotterdam. Het is inmiddels een echte familietraditie geworden om jaarlijks te gaan genieten van de Disney sfeer op het ijs.

Nadat we onze auto parkeerden op de parkeerplaats direct naast Ahoy, volgden we de stroom mensen naar de ingang. Bij binnenkomst was er een tassencontrole en ticketcontrole, en direct daarna kom je helemaal in de vrolijke Disney stemming. Er zijn kraampjes met allerlei eten en drinken, gelegenheid om op de foto te gaan voor verschillende Disney On Ice decors, en diverse shopgelegenheden om je Disney hart op te halen.

Dit keer zaten we in het vak links naast de ijsbaan. Vanaf iedere kant is de beleving van de show heel anders, zo kan ik inmiddels vanuit mijn eigen ervaring zeggen. De show begint met de fabuleuze vrienden Mickey, Minnie, Goofy en Donald die een intro geven op het verhaal.

In het tweede gedeelte komt het verhaal van Toy Story 3 uitgebreid aan bod. Woody, Buzz en zijn vrienden nemen je mee op avontuur, en natuurlijk komt het op het einde allemaal goed en wordt de speelgoedgroep gelukkig bij een nieuw vriendinnetje.

Hierna word je in de wondere wereld van de diepe zee meegenomen door Ariel en haar vrienden. De vrolijke kleuren en muziek zijn aanstekelijk voor jong en oud.

Toen was het alweer tijd voor een korte pauze van zo’n 15 minuten. Alle winkeltjes zijn dan open, dus je kunt wat te eten en drinken halen en een sanitaire stop maken, voordat het feest weer begint.

Na de pauze startten we met het verhaal van Cars. Zij helpen om de auto van Mickey en Minnie te repareren. Spectaculair, die auto’s die over het ijs razen! Glijdend en slippend tonen Lightning McQueen en zijn kameraden je hun kunsten.

Tot slot komt het o-zo beroemde verhaal van Frozen voorbij. Zowel Anna, Elsa, Kristoff als vrolijke Olaf zijn van de partij. Het publiek was razend enthousiast bij het horen van de klanken van de bekende nummers. Laat het los, laat het gaaaan!

En na een feestelijke afsluiting met Mickey, Minnie, Goofy en Donald breekt alweer het einde aan van een mooie show.

Je kunt nog steeds kaarten kopen voor de show in deze kerstvakantie, want hij is nog te zien tot en met 31 december in Jaarbeurs Utrecht en RAI Amsterdam. Tickets voor Disney On Ice viert 100 Years of Magic zijn verkrijgbaar vanaf € 18,=. Tevens zijn voordelige Family Packs en groepstickets verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op www.disneyonice.nl .

Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden!
15-17 december 2017 – Ahoy Rotterdam
22-26 december 2017 – Jaarbeurs Utrecht
28-30 december 2017 – RAI Amsterdam

Nederlandse gesproken | Tickets vanaf € 18,=
Kijk voor meer informatie op http://www.DisneyOnIce.nl

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s