Disneyland Parijs nieuws/Parks & Resorts

Goede voornemens voor 2018: een halve marathon, 10K of 5K hardlopen in Disneyland Paris!

Van 20 t/m 23 september 2018 vindt de derde editie plaats van het Disneyland Paris Magic Run Weekend. Een uniek weekend in Europa, waar de Disney Figuren hun meest sportieve outfit dragen om hardlopers van alle leeftijden te verwelkomen. Het Disneyland Paris Magic Run Weekend bestaat uit veel meer dan alleen hardlopen. Het weekend biedt vier dagen vol sport en entertainment, in de unieke wereld van Disney. Van donderdag tot en met zondag kan iedereen, met vrienden of samen met familie, genieten van de magie van Disneyland Paris met runs voor volwassenen en voor kinderen, de runDisney Health & Fitness Expo, een openingsfeest en vele andere activiteiten. En natuurlijk zijn de Disney Parken het hele weekend geopend.

Magische afstanden voor jong en oud
De verschillende runs van het Disneyland Paris Magic Run Weekend zijn verre van competitief en voor iedereen toegankelijk. Er is maar één regel: plezier hebben!

 1. De runDisney Kids Runs
  Magische runs voor de jongste hardlopers van 1 tot 12 jaar
 2. Disneyland Paris 5K
  De afstand die ’s avonds start onder de sterrenhemel voor iedereen vanaf 5 jaar
 3. Disneyland Paris 10K
  Deelnemers van 14 jaar en ouder kunnen met vrienden of familie door de Disney Parken rennen. De ideale afstand voor degenen die de halve marathon nog niet in de benen hebben en op zoek zijn naar meer dan de 5K.
 4. Disneyland Paris – Val d’Europe
  Halve Marathon De meest magische halve marathon voor fans vanaf 18 jaar

Deelnemers begeven zich in een sprookje tijdens het rennen door Disneyland Paris en de dorpen rondom de Disney Parken. Magische parcours, speciale evenementen en een magische finish. De geliefde Disney Figuren juichen de gasten toe tot aan de finish, waar iedere deelnemer een unieke Disney medaille om zijn krijgt gehangen. Elke afstand heeft zijn eigen exclusieve medaille!


De runDisney Health & Wellness Expo
De runDisney Health & Wellness Expo in de Disney Events Arena is geheel gewijd aan sport en wellness. Deelnemers kunnen hier hun startbewijs ophalen, gastsprekers ontmoeten, de nieuwste hardloopuitrusting ontdekken en officiële run merchandise kopen.

runDisney
Het weekend wordt georganiseerd door runDisney, dat al 20 jaar ervaring heeft in het organiseren van hardloopevenementen in de Disney Parken. De geschiedenis van runDisney begint 16 januari 1994 met de eerste Walt Disney World Marathon, in Walt Disney World in Florida. Het daaropvolgende jaar wordt een marathon georganiseerd in Disneyland Resort in Californië. runDisney steekt de Atlantische Oceaan over in 2016 met een halve marathon en een 5K in het hart van Disneyland Paris op 24-25 september 2016. In 2017 organiseerde runDisney 10 hardloopevenementen wereldwijd. Elk jaar doen meer dan 20.000 enthousiaste hardlopers mee aan de runDisney evenementen.

Voor meer informatie of het boeken van arrangementen: http://run.disneylandparis.com/bookings.
Arrangementen kunnen ook worden geboekt via de Nederlandse partner Loopreizen: http://disney.loopreizen.nl/.

 

Bron: Disneyland Paris

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s