Entertainment en activiteiten

Een verblijf op de schepen van Disney Cruise Line is op basis van een all-inclusive arrangement. Geniet dus onbeperkt van heerlijke maaltijden in de restaurants of lekkere drankjes in de vele bars. Via het rotatie systeem dineer je iedere dag in een ander restaurant om zo van alle keukens te kunnen proeven. De schepen zijn voorzien van grote theaters waar klassieke Disney musicals en shows te zien zijn in Broadway stijl. Ontmoet de Disney figuren aan dek of aan tafel en beleef een magisch moment met een knuffel, handtekening en foto. Profiteer van zwembaden voor bepaalde doelgroepen, zoals families, maar ook enkel volwassenen om heerlijk te ontspannen na een sportieve workout in de moderne fitness & wellness centra.

Restaurants
Een verblijf op de schepen van Disney Cruise Line is op basis van een all-inclusive arrangement. Geniet dus onbeperkt van heerlijke maaltijden en drankjes (met uitzondering van alcoholische dranken), waarbij je iedere dag in een ander restaurant dineert. Tijdens je gehele verblijf wordt je bediend door hetzelfde team van obers, die iedere dag met je meegaan naar een ander restaurant. Dit unieke rotatie systeem werd uitgevonden door Disney en is een groot succes. Alle restaurants op de schepen vallen onder het all-inclusive arrangement, met uitzondering van één hoogwaardig restaurant met culinaire gerechten op hoog niveau. Maaltijden in deze restaurants dienen apart betaald te worden.

Ontmoet de Disney figuren
Disney Cruise Line biedt je de unieke mogelijkheid om de Disney figuren op de schepen te ontmoeten. Er zijn enkele vaste locaties met een wachtrij, er lopen figuren los rond voor een verrassingsontmoeting en er zijn mogelijkheden om op het gemak maaltijden met de Disney figuren te nuttigen in bepaalde restaurants.

Bars
De schepen van Disney Cruise Line zijn tevens voorzien van een groot aantal bars en lounges, waar je kunt genieten van leuk gezelschap en een lekker drankje. Een verblijf is op basis van een all-inclusive arrangement, waarbij tevens de drankjes zijn inbegrepen. Alleen alcoholische dranken vallen niet onder het arrangement en dienen afzonderlijk betaald te worden. Bepaalde bars en lounges zijn allen toegankelijk voor volwassenen en hebben veelal live muziek of optredens in de avond.

Kidsclubs
Voor kinderen van alle leeftijden zijn er kidsclubs beschikbaar waar ze onder toezicht met leeftijdgenootjes kunnen spelen en op sommige momenten bezoek krijgen van de Disney figuren. Op alle schepen zijn kinderdagverblijven aanwezig voor baby’s tot 3 jaar, activiteitencentra voor kinderen van 3 tot 14 jaar en jongerenclubs voor kinderen van 14 t/m 17 jaar. Ouders kunnen ervoor kiezen om hun kinderen van maaltijden (lunch of diner) te laten genieten in de kidsclubs zelf, zodat zij in alle rust kunnen dineren in de restaurants voor volwassenen.

Nachtclubs
Naast de kinderen, heeft Disney ook gedacht aan de volwassenen en kunnen de voetjes van de vloer in de nachtclubs op alle schepen van Disney Cruise Line. Geniet van een heerlijk avondje uit zonder kinderen en neem een drankje terwijl je geniet van live entertainment. Iedere avond zijn er optredens en shows in een ongedwongen sfeer met verschillende muzieksoorten, speciale drankjes en lekkere snacks.

Shows
Beleef grote musicals en shows met bekende Disney figuren op alle schepen. In het Walt Disney Theatre en het Buena Vista Theatre is iedere dag entertainment te zien van Broadway kwaliteit. Vlieg mee op het vliegend tapijt van Aladdin, klim in de toren van Rapunzel of duik in de speelgoedwereld van Toy Story tijdens deze grote theatershows vol muziek, dans en speciale effecten. Ieder schip heeft een unieke musical om lekker mee te zingen. Op bepaalde dagen worden er tevens gethematiseerde dek party’s georganiseerd met de Disney figuren en afsluitend een vuurwerkshow op zee.

Zwembaden
De schepen van Disney Cruise Line beschikken over meerdere zwembaden voor alle doelgroepen. Het grote familiezwembad is toegankelijk voor iedereen en heeft een glijbaan en een groot videoscherm waar Disney films op worden vertoond. Verder zijn er nog kleinere en minder diepe baden voor de kleinste cruisegangers met speciale waterspeelgebieden. In het gedeelte voor volwassenen is tevens een extra zwembad aanwezig om in alle rust te kunnen genieten zonder kinderen.

Wellness & Fitness
Van al dat relaxen kun je wel wat activiteit gebruiken. Tijd om de sportschoenen aan te trekken voor een training in het moderne fitnesscentrum. De ruimte is voorzien van alle bekende apparatuur en losse gewichten voor een lekkere workout. Na de inspanning, komt de ontspanning. In het wellnesscentrum geniet je van sauna’s, stoombaden en lounges en kom je helemaal tot rust met een heerlijke massage.

 

Bronnen: Disney Cruise Line, DiscoverTheMagic.nl
Afbeeldingen ©: Disney Cruise Line

Advertenties